Budapest-Szöul repülőjáratot indít a LOT

2019. július 29. 16:30

A LOT-nak komoly tervei vannak a budapesti repülőtéren.

2019. július 29. 16:30

Heti három járatpárt közlekedtet a lengyel LOT a magyar és a dél-koreai fővárosok között – adta hírül az Airportal. A repülőgépek várhatóan szeptember 22-étől közlekednek a ferihegyi és az incsoni repülőtér között. A járatokat a légitársaság modern, Boeing 787-8 Dreamliner típusú gépei teljesítik majd.

A lengyel légifuvarozó jelenleg New Yorkba, Chicagóba, Londonba, Krakkóba és Varsóba repül Ferihegyről, a közeljövőben pedig új járatokat indít Belgrád, Bukarest és Brüsszel nemzetközi repülőtereire is. A LOT-nak komoly tervei vannak a budapesti repülőtéren, itt szeretnék ugyanis kialakítani második számú átszállóközpontjukat. 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gin74tonic
2019. július 30. 06:21
azert azt tisztazzuk hogy a malev mar boven a NER alatt ment csodbe es Gyuriferi magat ferihegyet adta el nem a malevot ( a malevot atjatszottak egy Abramovics nevunek aki nem a cselszis Abramovics ) de az szakmai berkekben nyilvanvalo volt hogy ha Abramovics veszi ( "veszi") meg akkor kiszivja az EU tamogatast belole es lelep, mi ( magyar adofizetok ) meg fizethetjuk vissza az EU nak a zsozsot. Ezt igy leirta egy angol - belga szaklap es mit ad isten ugy is lett szorol szora. A malev lement 20 gep nagysagura, jott 2010 es a NER - de nem mentettek meg, ( inkabb kesobb a Solyom ba pumpaltak penzt de az uriember aki behuzta oket a csobe a rendorkocsiban elhunyt - tessek utannaolvasni, a ner nem felejt ) hagytak elveszni, es elvesztek a jaratok is amik magukban is sok penzt ertek ( az opciok a jaratra ) kozben a WizzER felszopta magat NER berkekben es az most nekunk a "nemzeti" fapad. MOndjuk egy ilyen orszaghoz fapados nemzeti legitarsasag dukal. Szoval finoman a gyurcsanyozassal malev ugyben o azt tette amit minden penzehes hazaarulo, de a NER nek is ugyanannyi sara van benne.
választópolgár
2019. július 29. 20:23
A ferihegyet gyurcsányi nevű adta el...
3M..
2019. július 29. 17:55
A magyar és a megszállt déli rész, ma köztudottan finoman szólva nincsen jóban egymással. A magyarságot talán majd az fogja igazán és komolyan érdekelni, amikor a Csoszon Minhang megindítja végre a Phenjan-Budapest járatát. Szebb Jövőt!
Kegyes urunk Karolus
2019. július 29. 17:08
Pont most, amikor Kenderesi Tomit megszívatták?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!