Kálmán Olga: Isztambul is Budapest testvérvárosa lesz!

2019. június 24. 12:00

Isztambul immáron a zsarnoksággal szembeszálló szabad város szimbóluma – írta.

2019. június 24. 12:00

„Ellenzéki főpolgármester-jelöltként gratulálok a török ellenzék második, immáron fölényes és vitathatatlan győzelméhez! Az isztambuli helyhatósági győzelem nem csak a török történelemkönyvek lapjaira kívánkozik majd, hanem üzenet minden budapestinek is. Ha egy nyíltan erőszakos, illiberális diktatúrában, ahol újságírókat, civileket, ellenzékieket börtönöznek be, el lehet venni a legnagyobb várost a kormánypárttól, akkor mi, magyarok is el tudjuk venni Budapestet a Fidesztől” – írta Kálmán Olga a DK által az MTI-hez eljuttatott sajtóközleményben.

„Isztambul tegnap a zsarnoksággal szembeszálló szabad város szimbóluma lett. Ez a bizonyíték arra, hogy amire készülök, nagyon is lehetséges! Ha ősszel Budapest utat mutat  a hatalom jelöltjének és az emberek jelöltjeként engem választ főpolgármesternek, azt szeretném, hogy a szintén ellenzéki vezetésű Ankara mellett Isztambul is Budapest testvérvárosa legyen. Egy akkor már szabad, élhető, európai Budapestnek, amely elindítja a változást Magyarországon” – tette hozzá az ellenzéki főpolgármester-jelölt.

(MTI-OS)

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basatu
2019. június 25. 20:14
Olgica te nagyon hülye vagy! Lehet hogy nokedlit sem tudsz szaggatni!
Tehetős Totó
2019. június 25. 13:15
Isztambul - szabad szultáni város!
nyugalom
2019. június 24. 19:33
Ez se tudja,hogy mi Törökország fővárosa? Kari, olgi - remek!
Negue
2019. június 24. 19:02
Ógácska, még olyan messze teccik lenni az áhított céltól, muszáj máris marhaságokat beszélni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!