Tavares: Szégyentelen húzás Manfred Webertől

2019. március 21. 13:56

A politikus Twitter-bejegyzésben reagált a Néppárt szerdai közgyűlésén történt eseményekre.

2019. március 21. 13:56

Rui Tavares szégyenteljes húzásnak nevezte a tegnapi néppárti kongresszuson történt eseményeket. Ezzel arra a megoldásra utalt, miszerint a Fidesz maga függesztette fel tagságát, amíg a „három bölcs” vizsgálata tart. Tavares kitért arra is, hogy a vizsgálatnak csak akkor lesz eredménye, amikor Weber már „tudja, hogy szüksége lesz-e Orbán szavazataira ahhoz, hogy az Európai Bizottság elnöke lehessen.”

„És még ő beszél értékekről?" – zárja gondolatait a politikus.

Weber így foglalta össze a tegnapi kongresszus tanulságait.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2019. március 21. 16:42
Csak azt tudom javasolni, hogy Gurmai Zita vállán sírja ki magát.
formaegy
2019. március 21. 16:30
Azt minek nevezed te görény, hogy Göncz Kinga írt egy aljas jelentést Magyarországról, és te mint kanja beterjesztetted!!!! Az a Göncz Kinga akinek alapítvány is tagja volt azon két cég egyikének, amelyeknél súlyos szabálytalanságokat és csalást állapított meg az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala. Ajánlásuk szerint több mint 12 milliárd forint uniós támogatást kellene visszafizetniük a cégeknek. A NAV is hasonló mértékű, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalást állapított meg. Nem volt elég az aljasságotokból, ezt megismételte Ujhelyi, és ő pedig a kurvájával terjesztette elő. Az az Ujhelyi, akinek a házát hálából felújították, mivel pályázatok elnyerésében segített. 2008-ban a Szeviép azzal hálálta meg Ujhelyi István segítségét, hogy megfinanszírozták házának a felújítását, ami körülbelül 30-40 millió forintba kerülhetett. Botka László visszatartott félmilliárd forintot egy jelentős beruházásnál: Beszálltak egy komoly politikai kapcsolatokkal rendelkező, magyar cég alvállalkozójaként az 1-es villamos felújításába. Baranyi szerint azonban a beruházás a város hibájából késett, és a szegedi városvezetés önös érdekektől vezérelve visszatartott csaknem félmilliárd forintot, ami szintén hozzájárult a Szeviép fizetésképtelenséghez. Na te Tavares büdös patkány jobb ha hallgatsz, és kussolsz!
ThunderDan
2019. március 21. 16:28
Rui "0,7%" Tavares
Edvind Johnsson 4.0
2019. március 21. 15:28
Köcsög, megy utánad a süllyesztőbe Sargentini is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!