Válasz Traian Basescunak

2019. február 24. 20:52

Az autonómia egy európai norma, ezt a román politikai elitnek is érdemes lenne tudomásul vennie.

2019. február 24. 20:52
Ungár Péter
Ungár Péter

„»Elmentek vigyorogni egy olyan politikai alakulat rendezvényére, amely a Budapestről népszerűsített revizionizmus trombitásaként működik.« – mondta Traian Basescu az RMDSZ kongresszuson résztvevő román politikusokról. Engem is ért az a megtiszteltetés , hogy részt vehettem az RMDSZ kongresszusán. Az autonómia egy európai norma, ezt a román politikai elitnek is érdemes lenne tudomásul vennie. Ahogy jár a finnországi svédeknek, úgy jár az erdélyi magyaroknak. Ez nem revizionizmus, az autonómia az EU-t erősítené, nem gyengítené.”

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2019. február 25. 11:05
Már elkéstél kisfiam! A magyarokért bárhol éljenek a világban NEMCSAK KAMPÁNYIDŐBEN KELL HARCOLNI ,HANEM KÖVETKEZETESEN ÉS FOLYAMATOSAN! Amit itt művelsz azaz ellenzéki aljasság mintaképe!!
Lombi
2019. február 25. 09:44
De nehéz elhinni hogy ezt komolyan gondolja. Jól van Péter. Ha ezt politikai holtidőben is hallatod, a nélkül hogy a következő pillanatban rá is cáfolsz, akkor pár év múlva talán embernek néznek.
packó_
2019. február 25. 09:21
Respect Ungár Péternek!
56október
2019. február 25. 08:10
Hát, most zavarba jöttem. Egy ballibsi kiáll a nemzeti érdekek mellett - ez azért már nem semmi. Az idő majd eldönti, hogy VALAMI lesz- e belőle. Illūziõim mondjuk nincsenek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!