Magyarországon szörnyülködött a francia közmédia

2019. február 12. 20:07

A Migration Aid-es Siewert András szerint előbb-utóbb úgyis be kell engednünk majd migránsokat.

2019. február 12. 20:07

Magyarországon, Ausztriában és Olaszországban forgatott a francia közmédia egyik közéleti műsorának stábja. A riportot két hete, tehát még a hétpontos új családpolitikai program bejelentése előtt sugározták.

A Magyarországról szóló kisfilm a Félelem a Nagy Felcseréléstől címet viseli, és a magyar kormány családpolitikáját, valamint bevándorlásellenes harcát mutatja be. A francia stáb ellátogat Sitkére, a riporter szerint a vasárnapi misén résztvevő emberek jól leképezik a magyar lakosságot, ami „keresztény, fehér és öregedő”.

Ezután egy Fidesz-szavazó, háromgyerekes családdal ismerkedhetünk meg, akik éppen a családdal kapcsolatos nemzeti konzultációt töltik ki. A szülők elmondják, egyetértenek azzal, hogy a demográfiai válságot ne a bevándorlás, hanem a hazai gyerekvállalás buzdítása útján oldjuk meg, ezért tartják fontosnak válaszolni a riporter által „vegytiszta kormányzati propagandának” titulált kérdésekre.

Novák Katalin is megszólal a riportban, aki kifejti: nem látja értelmét a melegházasság bevezetésének. „Miért változtatnánk meg a házasság intézményét, amikor az mindig is egy férfi és egy nő szövetsége volt?” A riport ezután a „liberális értékek szimbólumát”, a CEU-t mutatja be, Enyedi Zsolt rektorhelyettese kifejti: jelenleg nacionalista, autoriter kormányzat van Magyarországon, ami úgy gondolja, hogy a liberális demokráciának vége, és nem osztja a második világháború után kialakult konszenzust.

A stáb a Videoton gyárába is ellátogat, ami komoly munkaerő-hiánnyal küzd, ezért a vezetőség ukrán vendégmunkásokat kényszerült behívni. A riport megszólaltat külföldre készülő diákokat, ahogy a bevándorlási különadóval sújtott, tevékenységét felfüggesztő Migration Aid egyik vezetőjét, Siewert Andrást is, aki kifejti: „A kormányzat előbb-utóbb kénytelen lesz beengedni migránsokat, nem látok más megoldást. Még ha ma egyszerre minden nő szülne is egy gyereket, tizennyolc évet kellene várni, amíg ők megérkeznek a munkaerőpiacra.

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2019. február 13. 10:58
„keresztény, fehér és öregedő”. Ezért akarja Gyurcsány betelepíteni a merkelcsordát!!!! No abban megtalálja az öregedő feleségének lecserélésére nem csak a merkellotyót, hanem a merkelkant is! Neki már merkelkanra van szüksége aki jól helyben hagyja, ha ő már semmire sem jó.)))))
atila68
2019. február 13. 10:03
Siewert András https://pestisracok.hu/tag/siewert-andras/ Fritz Katalin Sári Dalma Opra Melinda El-Seaghi Aida
atila68
2019. február 13. 09:58
Oly sokat köszönhet a magyar nemzet a franciáknak. Oly sokat. Csendben jegyzem meg, hogy az ukrán vendégmunkások, mint nevük is mutatja, munkások(!), és egy zömében keresztény, dolgos kaukázusi (értsd európai) embertípus által lakott országból érkeztek.
zenebono
2019. február 13. 09:42
A migránsokra nem mint munkaerőre számítanak a migránsbusiness haszonélvezői, ők lesznek a fogyasztók. Amiből pedig fogyasztani tudnak, azt mi dobjuk össze - a segélyt. Ez van az elit fejében. Több millió új fogyasztó, a mi emelkedő adónkból fizetve. Aki meg véletlenül dolgozik, az pedig jól leviszi a béreket. Mindenképp az elit jár jól. És a biztonsági kockázat sem náluk jelentkezik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!