A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Itt az első közös baloldali polgármesterjelölt

2019. január 13. 10:52

A DK-s László Imrét indítja ősszel Újbudán a baloldal, az LMP kiakadt.

2019. január 13. 10:52

A DK-s László Imrét indítja Újbudán a DK, az MSZP és a Párbeszéd az őszi önkormányzati választásokon – derül ki a politikus Facebook-bejegyzéséből.

„2019-ben komoly erőpróba előtt áll az ország. Itt elsősorban nem is a májusi Európa Parlamenti választásokra gondolok, hanem az őszi önkormányzati választásokra” – írja László Imre. „Ismerve eddigi emberközpontú munkásságomat és a kerület iránti elkötelezettségemet az a megtisztelő felkérés érkezett hozzám, hogy ősszel legyek részese a XI. kerületi polgármesteri tisztségért folyó küzdelemnek. A kerület lakosaként örömmel teszek eleget ennek a felkérésnek, amelynek hátterében támogatóként már ott vannak a parlamenti pártok közül a DK, MSZP és Párbeszéd, de reményeink szerint ez a kör még jelentősen bővülni fog. Életem során minden beosztást, minden munkakört szolgálatként éltem meg. Most is ezt kívánom folytatni, segíteni és jobbá tenni Újbuda lakosainak életét.”

„Ahhoz képest, hogy az MSZP múlt héten még közös EP listát szeretett volna állítani az ellenzéki pártokkal, most Újbudán kiderült, hogy önálló jelöltet indítanak a DK-val és a Párbeszéddel” – reagált a bejelentésre Kreitler-Sas Máté, az LMP képviselője. 

„Tehát a valódi téttel bíró önkormányzati választáson, nem akarnak közös összellenzéki polgármester-jelöltet, akinek esélye lenne legyőzni Hoffmann Tamást. Ha az MSZP, a DK, és a Párbeszéd komolyan szeretné Újbudán leváltani a Fideszt, akkor vonják vissza a jelöltjüket, és haladéktalanul kezdjenek tárgyalásokat a többi ellenzéki párttal, egy közös mindenki számára elfogadható független polgármester-jelölt személyéről” – szólította fel a baloldalt a politikus.

 

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2019. január 15. 08:14
Okosabbnak hittem, de ezek szerint nem az.
O1G.
2019. január 14. 08:08
http://hirhugo.hu/2019/01/13/ujabb-bukta-orbaneknak-az-mszp-dk-jeloltje-gyozott-az-idokozi-valasztason-sajoszentpeteren/
moricka13
2019. január 14. 05:19
Nézzétek csak, Emberek: előválasztás Gyurcsány módra! Még azt sem tudják, hogy egymással hányadán állnak, de őkegyelme minden egyeztetés nélkül előáll jelöltjével és a Mandineren üzen a többinek, hogy nekik már gondolkodni sem kell, csak szavazni az ő jelöltjére. Isten bizony, nem is normális, László Imrének pedig, orvos létére, kell ez a kutyakomédia?
áfonya
2019. január 14. 00:41
Migrik európai érték , rendőrség főbejáraton beviszi ,hátsó ajtón kiengedi . Magyarázat mindig van , nem terrortámadás szegény migrit meg kell érteni , megzavarták a gondolatait ,, de arról sose irnak hogy hol dolgozik .. Útcán csavarognak az áldozatot keresik. A migránsbűnözők ellen razziáztak Németországban. https://888.hu/article-a-migransbunozok-ellen-razziaztak-nemetorszagban?fbclid=IwAR37KKUvdHprt53bsiU_02ysMSl-GQ0ZhXcBhWodYhdR9mnK2j_FHlyqNeg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról