Polbeat: nemzeti határok és spekuláns nagytőkések

2018. július 27. 10:19

Utóbbiak nem szeretik az előbbieket Békés Márton és Máthé Áron szerint.

2018. július 27. 10:19

Színes civil forradalmak, az elnyomottak érdekében meghirdetett utópiák, kormányok bukását, erőszakos hatalomváltásokat, államcsínyeket megpénzelő és megszervező NGO-k, amelyek ugyanazt csinálják, mint régebben országok vagy nagyvállalatok – ilyen fogalmakkal kell együtt élnünk a XXI. században, amely nemcsak módszereiben, hanem a céljaiban is különbözik az eddigi korszakoktól. Többek között ez derült ki a Polbeat legutóbbi adásában Békés Márton és Máthé Áron történészek, valamint Takács Áron, a PestiSrácok bloggerének beszélgetéséből. A műsorvezetők Ambrózy Áron és Vésey Kovács László voltak.

A nemzeti határok a globalizáció és a nyílt társadalom hullámtörői, ezért akarják a spekuláns nagytőkés csoportok lebontani azokat – jelentette ki Békés Márton.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
farkasflori a vizicsoda
2018. július 27. 13:05
a prostisracok megint hazudnak... https://index.hu/belfold/2018/07/27/obt_lejaratas/ A Pesti Srácok ( Ennek a bírónak köszönhetjük... című cikkében) azt rója fel Szabónak, hogy a törvényszéken az általa vezetett büntetés-végrehajtási csoport döntött a 2009-es Cozma-gyilkosság harmadrendű vádlottja, a 13 évre ítélt Sztojka Iván idő előtti kiengedéséről[...] Túl azon, hogy az erőszakos bűnözőknek is jár a törvényes és méltányos bánásmód, a lapot valaki, akinek a Pesti Srácok szerzője vakon hitt, megvezette. Szabó ugyanis nem vett, nem is vehetett részt a Sztojka kiengedéséről szóló döntésben: az Index megkeresésére elmondta, hogy július 17-e és 30-a között a szabadságát tölti, az ügyről, amiben amúgy is az érintett bíró maga döntött, egyáltalán nem is tudott.
adam
2018. július 27. 12:48
A liberálisokkal ellentétben, meg és nem félre.
adam
2018. július 27. 11:53
Igazat beszélhetnek a videóban, mert nagyon összeszaladtak a frissen reinkarnált libnickek.
__Y__
2018. július 27. 11:23
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok" Szóval Békés Mártont hagyjátok...Ha valaki ennyire fárasztóan ostoba, naiv, racionalitást nélkülöző, szűk látókörű, azzal nem érdemes foglalkozni. A világ nem olyan egysíkúan fekete meg fehér, ahogy azt ez az együgyű, eltartott, senki bölcsész, tintanyaló papírtigris elképzeli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!