Hogy befolyásolja a gender ideológia a hétköznapjainkat?

2018. március 22. 21:20

Frankfurti iskola, nagy menetelés az intézményeken át, feministák, transzneműek.

2018. március 22. 21:20

Pawel Cebula lengyel minorita atya és Szilvay Gergely, a Mandiner főmunkatársa, aki könyvet írt a melegházasság ellen, a gender ideológiáról beszélgettek az Echo TV Terc című műsorában.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szandi-mandi
2018. március 24. 20:27
Akinek befolyásolható életkorában elbizonytalanítják a nemi identitását (vagy akár csak gyengítik), annak még kevesebb gyereke lesz, mint egyébként. Másrészt aki tematizál, az határozza meg a jövőt. Ezért nagyon nem mindegy, mit kutat a tudomány, mit oktat az egyetem.
noMores
2018. március 23. 13:53
Nagyon érdekes ez a gendervergődés Magyarországon. Kurvára nincs jelen, mert ez gyakorlatilag egy korrupt proliország, a békemenetes birkák inkább rasszisták, telibeszarják ezt a genderizmust, erre csak a fideszes szerencsétlenek ugranak, hogy "támad a liberalizmus, jááááj". A Honvéd-kórház sürgősségi osztályán pedig a helyzet változatlan. Tessék csak gendervitatkozni tovább, addig se kérdezi meg a nép, mit akart Kósalala Csengeren, és miért pont az anyjának akart 800miskát utaltatni...
noMores
2018. március 23. 13:50
Nagyon komoly "szakmai" beszélgetés a - TADA - EchoTV-n. MUHAHHA:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
I_Isti
2018. március 23. 13:25
Közben pedig itt: http://szabadnem.blog.hu/2018/03/22/7_teny_a_genderizmusrol_a_veszelyes_feminista_genderharcosok_megmondjak_a_tutit?ajanlo=1 például zajlik az agymosás, index címlapra emelve. Hazudnak ezek, már az első kérdés, és a rá adott válasz is hazugság: "Azaz, mi NEM tagadjuk a biológiai valóságot." Dehogynem! A biológiai valóság az összesen kettő nem létezése, és az, hogy az emberek nem azért töltenek be a társadalomban a nemükre jellemző bizonyos szerepeket, mert ezt a társadalom rájuk kényszeríti, hanem azért, mert a nők és férfiak agya, teste, fizikális felépítése, emocionális élete, és nagyon sok minden nagyon eltér egymástól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!