Heller Ágnes: Agymosás folyik éjjel-nappal

2018. február 01. 16:52

Ha meglesz a kétharmad, az ország el van veszve – jelentette ki Heller Ágnes a HírTv műsorában.

2018. február 01. 16:52

„Ha egy olyan ember van az ellenzékben, akinek sansza van, hogy megveri a Fideszt, akkor arra szavazzanak” – mondta Heller Ágnes az Egyenesen műsorában. Heller és Kálmán Olga a pártállamról, az értelmiségiekről és az állampolgárok aktivitásáról elmélkedett. 

„Mi, gondolkodó emberek nem tudjuk a párokat meggyőzni, nincs erre energiánk, se képességünk. Csak a választókhoz tudunk fordulni” – szögezte le Heller Ágnes. Szerinte attól függetlenül, hogy a pártok koordináltak vagy sem, arra az emberre kell szavazni, akinek esélye lehet legyőzni a Fideszt. 

Ezen gondolat kifejtése után szó esett Lázár János lopással kapcsolatos kijelentéséről, Karácsony Gergely érdekvédő cselekedeteiről és „honfitársaink hülyítéséről” is. 

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2018. február 07. 08:24
Novan vóz vassing, no van vóz szócső, vagy vízcső!
catalina9
2018. február 05. 10:07
Ha meglesz a kétharmad, az ország el van veszve – jelentette ki Heller Ágnes a HírTv műsorában. " a számotokra Heller elvtársnő!
altona
2018. február 03. 18:01
aányszor meglátom ezt a' izét, mindíg megkérdezem, hogy: Tessékmondanivalaki, ez milyen állat?"
patkányarcúáginéni
2018. február 03. 14:23
a nickem ő, mert úgy szeretem! kártékony egy állat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!