Pócs János: Nem gondolja, hogy advent van?

2017. december 18. 09:46

A szeretetről beszél és inkább cserepes virágot adna a Hír TV újságírójának Pócs János.

2017. december 18. 09:46

Pócs János, a Fidesz jászsági országgyűlési képviselője az adventre hivatkozva kerülte el a válaszadást az „Ő VOLT A SOROS!!!” feliratú, megpörzsölt disznó fényképével összefüggésben – közölte vasárnap a Hír TV.  

A képviselő megjegyzést is fűzött az erdélyi disznóvágásról küldött képhez. Azt írta, hogy „ott már egy disznóval kevesebb van”. Pócs János a kifogásolt fotóról az adventre és ezüstvasárnapra hivatkozva nem kívánt nyilatkozni, holott a képviselő maga is bronzvasárnap posztolta közösségi oldalán a fényképet. 

„Én egy karácsonyi rendezvényre készülök és adventi köszöntőt fogok tartani, ami a szeretetről és nem az ellenséges kérdésről szól” – hárította el a válaszadást a Hír TV riporterének a képviselő, aki a jászjákóhalmi időseknek rendezett ünnepségen kijelentette: „Ha van, akit a szeretet helyett a rosszindulat vezérel, azt felejtsék el. Nézzenek át rajta!” 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2017. december 19. 10:08
A kép egy gyenge kísérlet lehetett egy jobber lelkületű, Charlie Hebdo-szerű szatirikus lap első példányának címlapjára, de rögtön levadászták, szarrá lőtték, szétkalasnyikovozták a szélsőséges muszlimokat pártoló (és beszállító) zsöszüi-liberáltak. Hát ennyit a kiegyensúlyozott médiaságról, meg a véleményszabadságról, stb, stb.
annamanna
2017. december 19. 02:35
Inkább aggyon teszkós pudingot, mint 2. Böske, minden britek királynője: http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/ezt_kapjak_a_buckingham_palota_dolgozoi_erzsebet
Aerion
2017. december 18. 18:31
... Pócs János: Nem gondolja, hogy advent van? ... A gecitv riportere? Hogy Adent? Ez tényleg kérdés?
még fokozza
2017. december 18. 17:48
Gusztustalan amit csinált. Nem méltó egy képviselőhöz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!