Hidvéghi Balázs: Az ellenzék hiteltelenítési szándéka Soros-akció

2017. november 28. 08:56

Az ellenzéknek az a szándéka, hogy ellehetetlenítse a nemzeti konzultációt, nem más, mint egy Soros-akció – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden.

2017. november 28. 08:56

Az ellenzéknek az a szándéka, hogy ellehetetlenítse a nemzeti konzultációt, nem más, mint egy Soros-akció – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója kedd reggel az M1 aktuális csatornán. Az igazgató szerint az elmúlt napokban Soros György összehangolt támadást indított a nemzeti konzultáció ellen a „hozzá tartozó szervezetek” segítségével. Ide sorolható az LMP akciója is, amikor kétségbe vonta a visszaküldött ívek számát - mondta.

Hidvéghi Balázs közölte: a pénteki adatok szerint a visszaérkezett válaszok száma meghaladta az 1 millió 900 ezret, amiből 1 754 128 kérdőív a postán érkezett vissza, 155 330 esetben az interneten töltötték ki a konzultációt. Ez minden idők legsikeresebb konzultációja – értékelte az igazgató, hozzátéve, még négy nap áll rendelkezésre, hogy további válaszok érkezzenek.

(MTI)

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HattoryHanzo
2017. november 28. 16:19
Hogy ki hazudik, azt azért nem olyan bonyolult ellenőrizni: tessék beengedni az ellenzéket meg a sajtót a gyűjtőhelyekre, hadd nézegessen a sok Soros-patkány körbe-körbe, mutassák meg nekik a kitöltött és visszaküldött leveleket, meg mindenhol legyen mérleg, ha 10.000 levél x kiló, akkor 500 ezer levél 50x kiló, azt' annyi. Hiszen soha nem látott mértékben aktívak az emberek a visszaküldésben, a kormány meg természetesen igazat mond, mi történhet?
nyugalom
2017. november 28. 13:11
Itt mindenki sorosnak drukkol? Csak nehogy bekovetkezzen az ohaja!!!
csuka
2017. november 28. 10:58
Napi FIDESZDSZ maffia hírek: „a Magyar Nemzetnek, hogy a kormánynak és a Fidesz–KDNP-nek a saját nyomozó hatóságától van hivatalos, pecsétes papírja arról, hogy hazudnak.” https://alfahir.hu/2017/11/28/soros_terv_nemzeti_nyomozo_iroda_mirkoczki_adam_feljelentes_fidesz_hazugsag --- „Harangozó Tamás találomra kikérte 11 pályázat dokumentációját, de a minisztérium csak egyet tudott neki odaadni, a többiről azt mondták, nincs náluk. Talán háttérintézményeknél, talán megszűnt háttérintézményeknél lehetnek, azt azonban nem árulták el, hogy ezek melyikek. Így a képviselő pert indított közérdekű adat kiadásáért, de az első, szeptemberi tárgyaláson még a bírónak sem mondta el a minisztérium ügyvédje, hogy miért kell titkolni a dokumentumok lelőhelyeit.” https://alfahir.hu/2017/11/28/fazekas_sandor_foldmuvelesugyi_miniszterium_tanulmanyok_kozpenz --- „"KURVÁRA LESZAROM" - EGY VÉLEMÉNY A NEMZETI KONZULTÁCIÓRÓL” https://alfahir.hu/2017/11/27/nemzeti_konzultacio_n1tv
noMores
2017. november 28. 10:46
MÁR MAJDNEM KÉTMILLIÓAN VAGYUNK! Az ellenzék pedig folyamatosan támad minket, tehát valamit NAGYON JÓL CSINÁLUNK! Remélem, a felcsúti kisvasút is meg lesz hosszabbítva végre Fehérvárig, hogy átszállás nélkül tudjak végre utazni abba a gyönyörű stadionba! Sorost pedig csak a Miniszterelnök Úr - a mi segíségünkkel - tudja csak megállítani, de az ellenzéket ki kell paterolni az országból, nem való nekik a demokrácia, csak mi tudjuk, hogy mi az!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!