BKK: A metrópótlás jól működik, csak megsüllyedt az aszfalt

2017. november 08. 22:05

Nem a metrópótlás, hanem a balesetek, és a Váci út kereszteződésében megsüllyedt aszfalt okozza a forgalmi zavarokat Budapesten a BKK és a BKK közlése szerint.

2017. november 08. 22:05

Nem a metrópótlás, hanem balesetek okoztak forgalmi zavarokat Budapesten szerdán – közölte a BKV és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közös közleményében az MTI-vel.

Közlésük szerint a pótlásban részt vevő 59, csúcsidőben 45 másodpercenként indított autóbusz változatlan útvonalon és zavartalanul szállítja az utasokat.

A forgalmat akadályozta egy szerdai reggeli eset, amikor a Róbert Károly körút és a Váci út kereszteződésében megsüllyedt az aszfalt, a forgalmat rendőrök irányították. Emellett a város több pontján is baleset lassította a közlekedést, de ezek egyike sincs összefüggésben a metrópótlással és nem is befolyásolták annak menetét – hangsúlyozta közleményében a BKV és a BKK.

A közlekedési társaság felsorolása szerint egyebek között baleset miatt kellett a tömegközlekedési járatokat pótolni, vagy terelve közlekedtetni Teréz körúton, a Podmaniczky utcában, a Hungária körúton, a Bécsi úton és az Üllői úton a Késmárk utcánál. 

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2017. november 09. 07:05
Puff neki, egy váratlan segítség a ballib ellenzéknek.Lehet hogy mégis csak lesz forradalom Pesten?
anegy_
2017. november 09. 06:04
megsüllyedt aszfalt okozza a forgalmi zavarokat Budapesten a BKK és a BKK közlése szerint." Na vertyogók, károgók kezdhetitek azorbánahibásozást!
SilentBob
2017. november 08. 22:23
A négyes metró miatt annó megsüllyedt a Kálvin téri templom, meg a Műegyetem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!