Komoly Lázár-Index szóváltás a Kormányinfón

2017. augusztus 31. 21:18

A média szerepéről szóló szócsata alakult ki az Index újságírója és Lázár János között a csütörtöki kormányinfón.

2017. augusztus 31. 21:18

Meglehetősen hosszú, 13 perces videót közölt az Index a csütörtöki Kormányinfóról – az Index újságírója, Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, és Kovács Zoltán kormányszóvivő között hosszas szóváltás alakult ki a média szerepéről.

A videóban a holland ügy mellett szó esik Simicska Lajosról, a médiaviszonyok átrendeződéséről, a média ellen vívott – vagy nem vívott – harcról, illetve Orbán Viktorról is.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Egri Marika
2017. szeptember 05. 10:05
1.Ez tudják képzelni azt a helyzetet, hogy egy geológus az 50 -es években el vesz egy cigány óvó nőt? Az egész országban egyetlen cigány óvónő volt Rézművesné Nani, Hodászon, aki még mindig él. Csak ennyit a cigányozásról. Nem gondolkoznak az emberek csak szövegelnek. 2. Akinek nem tetszik az Orbán kormány az nem vegye fel a rezsicsökkentés összegét küldje vissza, vagy ne fogadja el a gyermekek adókedvezményét, vagy gyermekek ingyen étkezését tankönyvét. 3. Amikor a Orbán és Gyurcsány vitatkozott, akkor Gyurcsány azt mondta, hogy Orbán nem úri ember, mert szóvá tett valami ígéretet. Amikor Gyurcsány nyert egyből megszüntette azt a kedvezményt ilyen emberekkel nem lehet kiállni. 4 Mit is lopnak el? Mikor épültek stadionok azelőtt? Aki azt hiszi, hogy lopnak jelentse fel a Fidesz embereit. 5 Bezzeg amikor az Axel-Springel vette meg szinte sz egész vidéki médiát és ment a baloldali vélemény orbaszájba senki nem síkítot. MIért is nem mert az úgy rendbe volt. Nem vagyok Orbán imádó, de még egyetlen kormány sem adott nekem 400000 forintot rezsicsökkentés címén.
kombinátor
2017. szeptember 03. 08:44
mennyiben volt ez "komoly" szóváltás? semennyiben, mondhatni érdektelen volt az egész ...
Megtalálta
2017. szeptember 01. 11:09
Ez egy teljesen normális videó. Újságíró kérdez, politikus válaszol, ennyi.
Kanóc
2017. szeptember 01. 10:39
Szó nem volt "szócsatáról". Ki adta ezt a lüke címet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!