Fidesz: Ha Kovács Béla valóban jól van, fáradjon be a hatóságokhoz!

2017. július 04. 13:50

A Fidesz arra szólította fel Kovács Bélát, hogy ha valóban jól van, akkor menjen be az Európai Parlament és a magyar hatóságok irodáiba.

2017. július 04. 13:50

A Fidesz-frakció arra szólította fel Kovács Béla EP-képviselőt, hogy ha valóban Brüsszelben van és nem szorul orvosi ellátásra, akkor fáradjon be a hatóságokhoz. A kormánypárt képviselőcsoportja keddi közleményében azt írta: a politikus eddig egyszer sem jelent meg sem a brüsszeli vizsgálaton, sem az ügyészségi meghallgatáson, pedig többször beidézték. Arra kérték, menjen be az Európai Parlament és a magyar hatóságok irodáiba.

A Fidesz szerint a jobbikos politikus több bűncselekményben érintett. Úgy fogalmaztak: Kovács Béla fejezze be a hatóság elől a bujkálást és válaszoljon végre arra, hogy mennyi pénzért árulta el a Jobbik a nemzeti érdekeket és az Európai Uniót.

Korábban a Magyar idők írt arról, hogy Abháziában gyógykezelik Kovács Bélát; a Jobbik EP-képviselője erre válaszul a Facebook-oldalára töltött fel fotókat és közölte, nem ott bujkál, hanem Brüsszelben dolgozik.

(MTI)

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. július 05. 07:15
Olyan hazug, tolvaj söpredéket mint a Fidesz még nem látott Magyarország.
VakzKommondor
2017. július 04. 21:45
Nem tudom ki hogy van vele, de egy szaros "Fidesz" ne szólítgasson föl senkit, hogy bárhova fáradjon be... Vagy már a fekete autót is küldik? Mint a max elődjeik?
csuka
2017. július 04. 18:11
Kovács Bélát a FIDESZ maffia és a Soros banda együtt üldözi. Nagy bűnt követett el. A Kelet Ukrajnai szavazást, mint megfigyelő rendben találta, a CIA-MOSSAD elvárásai ellenére.
csuka
2017. július 04. 18:10
"Kovács Béla ügyvédje közölte az ügyészséggel, hogy védence Abháziában van" --- Nem mindegy mikor 'közölte'. Tegnap vagy esetleg két hete. Most éppen Brüsszelben van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!