A Hócipő színpadán: Soros György

2017. július 29. 08:46

Nem vicc: Soros György Farkasházy Tivadarék vendége volt, Fábry Sándor pedig a zsebében turkált.

2017. július 29. 08:46

A Hócipő így emlékezik vissza a történtekre: a helyszín a Pesti Színház, ahol 1994 októberében együtt tartotta a Hócipő a Soros Alapítvánnyal 5. és 10. születésnapját. A kabaré vége felé Farkasházy, Fábry és Selmeczi a színpadra hívta Soros Györgyöt, akinek beszélgetés közben nemcsak krumplit kellett pucolnia, de a zsebeit is kikutatták.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Einar
2017. július 29. 18:58
Fábry személyesen is beolvasott Soros nyílt társadalmának... :) Soros: "Te a Soros alapítvány ösztöndíján utaztál ki külföldre, hogy ilyen jól angolosan beszélsz magyarul?" Fábry: "Nem, nekem ez itt romlott el ilyen mértékben. Itt most már minden Shop, é tudod, sok Mc Dolald, meg jön ez a "kultúra" amit annyira szeretsz"
SilentBob
2017. július 29. 13:10
Egyik utolsó intézkedéseként Hiller István távozó oktatási és kulturális miniszter sok millió forintos támogatást ítélt oda több médiumnak áprilisban. Az egyik támogatott lap, a Hócipő alapítója, Farkasházy Tivadar nem érti, hogy ez miért téma. A Nemzeti Kulturális Alap honlapján közzétett adatok szerint a Hócipő című lap ötmillió forintot kaphat a miniszteri keretből hat lapszám megjelentetésére. Az ATV-nek 20 millió forintot fizetnek a Reggeli jam című műsor kulturális blokkjának megvalósítására, különös tekintettel a Pécs 2010 Európa kulturális fővárosa rendezvényeinek bemutatására. A Mozgó Világ című folyóirat 7 millió forintot kap idei lapszámainak megjelentetésére. A Pallas Páholy 3,5 millió forintot kap Hiller István miniszteri keretéből. Magyarországon szükség van "tudáselitre" és szükség van ennek tudatos képzésére, formálására - fejtette ki Hiller István http://hvg.hu/itthon/20100526_hiller_istvan_tamogatasai Seggnyalástudás elit.
cutcopy
2017. július 29. 11:46
Fábry nem volt szégyellős, ellenben a két bolsevik elvtárs tövig benyalva megilletődötten csak befagyva bírt vigyorogni..
szerafim
2017. július 29. 10:36
Alig várom, hogy Fábry mit fog mondani!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!