Orbán: Ha Kósa szól, hazamegyek

2017. június 22. 17:12

Orbán Viktor nem lesz ott a holnapi plakáttörvényről szóló újbóli parlamenti szavazáson, mivel azt nem a kormány terjesztette be. Ugyanakkor elmondta: ha Kósa Lajos hívná, hazamenne, mondván, hogy a Fidesz frakcióvezetőjének engedelmességgel tartozik.

2017. június 22. 17:12

Fel kell számolni az olyan pártfinanszírozási korrupciós botrányokat, mint amitől az ország szenved – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben csütörtökön, az európai uniós tagállamok kétnapos csúcstalálkozójára érkezve, magyar újságíróknak nyilatkozva.

A kormányfő hozzátette, akkor lehet felszámolni, ha egyértelmű törvények vannak, ezért parlamenti jelenléte esetén eszerint szavazna. Hozzátette, hogy a plakáttörvényt nem a kormány terjesztette elő, ez a pártokra tartozó ügy.

Arra az újságírói kérdésre, hogy nem hiányzik-e majd pénteken a törvényalkotáshoz szükséges szavazata, úgy válaszolt: „ha azt a kormány terjesztette volna elő, úgy gondolom, otthon kellett volna lennem”.

Orbán Viktor hozzátette, van egy frakcióvezetője a Fidesznek, akinek engedelmességgel tartozik. „Ha Kósa Lajos szól, hogy mennem kell, akkor haza fogok menni természetesen. Amikor eljöttem, akkor azt mondta, ez nem várható” – fogalmazott a miniszterelnök.

(MTI)

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1114
2017. június 23. 07:33
nagyon jó kép! A grázi beteg!
liberálzöld.
2017. június 22. 21:52
Kósa: Viktor, éppen most szopatom csutkára Anikó asszonyt! Viktor: Mi van? Azonnal megyek haza!
liberálzöld.
2017. június 22. 21:35
A közéletnek: "Ha Kósa szól, hazamegyek" Kósának: "Ha nem szólsz, megb@xom a narkós qrva anyádat! https://www.youtube.com/watch?v=3W2Y6nUkLjM
liberálzöld.
2017. június 22. 21:31
De sós volt az a süti! :)))) Ettől még tud boltolni a buckalakó! "Több próbálkozás után sem tudta eladni felszámolója a Quaestor bankját, ezért visszavonták engedélyét, és végelszámolják – írja a 24.hu az MNB alá tartozó PSFN március végi közleménye alapján. A lap szerint a végelszámoló is a PSFN lesz. A bankban csak tizen dolgoztak a hivatalos létszám szerint, de így is elköltöttek bérre 2016-ban 114 milliót, 2017 első hónapjaiban pedig 22 milliót. A költségek miatt a bank szép lassan morzsolta le tőkéjét, ami most már kétmilliárd forint alá esett, ezért vesztette el a bank az engedélyét. Így viszont még sokkal kevesebbet ér, gyakorlatilag csak a kétmilliárdos tőke marad. A Quaestor bankvásárlásának 2014 decemberi engedélyezése a Magyar Nemzeti Bank egyik legcikibb húzása volt: néhány hónappal a látványos, kétszázötven milliárdos összeomlás előtt adták meg az engedélyt a volt Credigen bank átvételére. A jegybanknak részletesen át kellett volna vizsgálnia a vevő pénzügyeit, de ez nem jött össze. Különösen érdekes, hogy a Quaestor vezetőinek emailezéséből kiderül, százmilliós "ügyvédi költség" is volt az adásvételnél. Hogy mekkora vicc volt, amit a pénzügyi felügyeletet bekebelező MNB a Quaestor működése folyamán csinált felügyelet címén, arról ebben a cikkben részletesen írtunk."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!