Mindkét ajtaja kinyílt az egyik felújított orosz metrószerelvénynek

2017. június 06. 11:48

Újabb műszaki meghibásodás történt a 3-as vonalra felújított orosz metrókocsiknál: ezúttal hétfőn délután a Kálvin téri megállónál a szerelvény mindkét oldalának ajtaja kinyílt. Baleset szerencsére nem történt, a vezető azonnal leszállította az utasokat a járműről.

2017. június 06. 11:48

Hétfőn délután a 3-as metró Kálvin téri megállójában az ajtónyitáskor az egyik felújított orosz szerelvény mindkét oldalán kinyíltak az ajtók, miközben az tele volt utasokkal a Metróért Egyesület közlése szerint. Az esetnél szerencsre senki sem zuhant a sínek közé – írja az atv.hu, mely úgy tudja: a szerelvény vezetője azonnal leszállította az utasokat és kiállt a forgalomból.

A Metróért Egyesület elnöke szerint az első jelek azt mutatják: nem a vonatvezető hibája miatt nyíltak ki az ajtók mindkét oldalon.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2017. június 07. 07:25
Magyar fordítás: Az egyik felújított metrószerelvény mindkét ajtaja kinyílt
Hunyadi Mátyás
2017. június 06. 17:44
Na, és akkor ezek a ruszkik avatkoztak bele az amerikai választásokba? :))
írmag
2017. június 06. 14:58
Sok ökör ellendrukker! A hatvanas években a nyitott peronos, lecsapódó záró "ajtók" a villamosokon akár mindkét oldalon lenyithatók voltak (a biztosítás egy láncocskán lógó derékszögű, önsúlyától elforduló kihúzható csapszegre volt bízva), és adott esetben meg is tették szabálytalanul, saját veszélyre. Azóta, úgy hírlik az új generáció sokkal okosabb (telefonja nélkül is), milyen problémát feszeget a lázító hangulatot habosító szerző? Nyugalom, megtalálják a jó megoldást!
bunko_jobbos
2017. június 06. 14:05
Fejlesztőmérnökként először csodálkoztam azon, hogy csodálkoztak emberek azon, hogy nekiálltam fejleszteni valamit. Aztán a haverom mondta, hogy bazz, ezek csak eladni meg venni tudnak, ilyet még nem láttak. Szóval elhiszem, hogy a ti tökéletes világotokban csak export-import van (kákán is csomót keres: vesz rohadt sok kákát olcsó, aztán eladja jó drágán :-) ), mondjuk Kínából, de vannak a világon bonyolultabb dolgok is, amiket be kell állítani, ki kell tesztelni. Műszaki fejlesztés, tesztüzem, ilyenek. Elhiszem, hogy a gendertudományokban ilyen nincs, ott működik minden rendben, hiba nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!