Gyurcsányéké volt minden idők legkorruptabb kormányzata

2017. június 08. 11:30

Gyurcsány és a szocialisták követték el minden idők legkorruptabb kormányzását, lopták a nemzeti vagyont és visszaéltek hatalmukkal. Ezt a mai sukorói jogerős ítélet is bizonyítja.

2017. június 08. 11:30
Budai Gyula
„Gyurcsány és a szocialisták követték el minden idők legkorruptabb kormányzását, lopták a nemzeti vagyont és visszaéltek hatalmukkal. Ezt a mai sukorói jogerős ítélet is bizonyítja.”

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Conduct
2017. június 08. 22:39
2010-ig mindenkèppen de azután leiskolázta őket a Fidesz.
h.kovacs
2017. június 08. 18:35
ilyenkor hol van a komcsibíróságozás, fideszkéim ? akkor most jöhet strassburg ? merthogy a sukoró kapcsán az államot konkrétan 0 Ft kár érte ?
pakura_mester
2017. június 08. 17:40
A gyurcsány-kormány, csakúgy mint az azt megelőző szocialista kormányok kétségkívül nagyon korruptak voltak. Korruptabbak annál, mint, ami még elviselhető. A Fidesz viszont egy új szint. Itt a korrupció maga a rendszer lényege, a lopás köré van minden kitalálva, minden mondatukkal, döntésükkel, cselekedetükkel a lopást segítik, és már meg sem próbálják elrejteni. Korábbi kormányok próbálták titokban csinálni, ma már olyan volumenben megy a lopás, hogy képtelenség lenne elrejteni, ezért inkább büszkék rá, a bázisuk meg egyetértően bólogat. Tudod Gyula, a magyar emberek többségének az mszp-ről a töketlenség jut eszébe, a fideszről viszont a féktelen lopás.
Mindjárt
2017. június 08. 17:34
"Gyurcsányéké volt minden idők legkorruptabb kormányzata" Ez volt -- DE aztán a felcsúti banda többszörösen többet lopott és most is lop a magyar emberektől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!