Kósa: Amit a Momentum tett, az a Szamuely-fiúknak volt a módszere

2017. május 23. 11:52

A Momentum Mozgalom tagjai rátörtek az Origo szerkesztőségére, így próbáltak nyomást gyakorolni. „Ezt a határt a Betyársereg sem lépte át” – reagált Kósa Lajos a párt múltheti akciójára.

2017. május 23. 11:52

A Fidesz frakcióvezetője szerint a leghatározottabban el kell utasítani azt a fenyegető fellépést, amit a Momentum Mozgalom az Origo szerkesztőségében tanúsított.

Kósa Lajos keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: a Momentum Mozgalom tagjai rátörtek az Origo szerkesztőségére, és ott egy nekik nem tetsző cikk miatt próbáltak fenyegetően fellépni, nyomást gyakorolni. „Ezt a határt a Betyársereg sem lépte át. (...) Ez a Szamuely-fiúknak volt a módszere” – fogalmazott.

(MTI)

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
xoltan
2017. május 24. 19:09
Kosa, Kosa ... Persze a betyarsereg mi? Azert en elobb mennek a Momentumosokhoz azzal hogy en a fidesz elsobbsegeben hiszek, mint a betyarsereghez, hogy a ciganyok felsobbrendusegeben hiszek. Te forditva vagy vele? Egyik sem tunik celravezetonek, de ha tesztelni akarjuk akkor en a Momentumos reszt vallalom, te meg csinald a masikat. Idiota.
Hunyadi Mátyás
2017. május 24. 15:41
Lassan Kósáék lesznek a Szamuely fiúk :))
totyalaci
2017. május 24. 11:35
Amit viszont a kopaszok tettek a választási irodánál csupán ártatlan cserkészfiuk zsúrja volt. A Szamuely fiuk lőttek gyilkoltak.Hol áll ez a mostani momentumos töketlenkedéshez képest?
Vidėken újrakezdő
2017. május 24. 06:44
Egy céghez / szerkesztőségbe csak úgy be lehet sétálni a mai világban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!