Gyurcsányékat dicsérte egy néppárti politikus

2017. május 06. 16:42

Üdvözölte a Demokratikus Koalíció EU-pártiságát egy budapesti konferencián Frank Engel néppárti EP-képviselő, aki több ízben is keményen kritizálta már Orbán Viktor politikáját. A luxemburgi politikus elmondta: szeretné meggyőzni a fideszes európai parlamenti képviselőtársait, tanúsítsanak újra európai hozzáállást.

2017. május 06. 16:42

Az Orbán Viktor politikáját többször is kritizáló Frank Engel luxemburgi EP-képviselő az Európai Néppárt  frakciójának tagja egy szombati budapesti, egy Európa jövőjéről szóló konferencia szünetében tartott sajtótájékoztatón kijelentette, a migráció nem krízis, hanem egy helyzet, amelyet meg kell oldani. Van elég probléma, ne akarjuk az EU-t is problémává tenni, tette hozzá. A Fidesz európai pártcsaládjához tartozó politikus üdvözölte, hogy a DK megpróbálja keresztülvinni azt az üzenetet, hogy az EU nem Magyarország ellen van.

Hozzátette, hogy szeretné meggyőzni a fideszes európai parlamenti képviselőtársait, tanúsítsanak újra európai hozzáállást, és reméli, a magyarok rájönnek arra, hogy Európában nem minden rossz. Engel megjegyezte:

Ideális esetben Magyarországot Európa-párti erő vezeti, legyen az a Fidesz, vagy más párt.

A Soros Györgyre vonatkozó újságírói kérdésre megjegyezte, hogy a üzletembernek felelőssége van például azért, hogy a font elleni évtizedekkel ezelőtti támadás idején sok százan öngyilkosok lettek, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy például oktatási intézményeket is támogat.

Az EU jövője - perspektívák - remények - veszélyek - 60 éves a Római Szerződés című konferenciát az Új Szövetség Alapítvány és a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége EP-képviselőcsoportja szervezte. A sajtótájékoztatón beszélt többek közt Ulrike Lunacek, az Európai Parlament alelnöke, a zöldek európai szabadszövetsége képviselőcsoportjának tagja, Josef Weidenholzer, a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége európai parlamenti képviselőcsoportjának alelnöke és Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke is.

(MTI)

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2017. május 08. 14:43
Azért,ha visszamegy Brüsszelbe,akkor majd nyugodtan át ülhet a liberálisok közé Engel et.
Morgen
2017. május 07. 15:40
Paródia és röhej. A Gittegylet "nagyjai".
Lolka-Bolka
2017. május 07. 12:58
rohadt gecy NACI mocskok a jo budos NACI kurva anyatok
karajos
2017. május 07. 07:14
Szép ez a kép, mondhatnám egy büntárgyi bizonyiték. Na most akkor kapjuk csak elö azt a listát a "Soros féle megbizható szövetségesekröl Brüsszelben" https://www.geenstijl.nl/arc.../images/soroskooptbrussel.pdf Nicsak, nicsak: ---Lunacek: 52. oldal ---Weidenholzer: 54. oldal ---Niedermüller: 108. oldal ---Engel: 121. oldal Az ötödiket, azt ismerjük. El kell küldeni a fotót a Oncle George-nak, nehogy elfelejtse átutalni a dohányt. Igy megy ez az Európai Egyesült Államok nevü demokráciában. Egytöl egyig Soros által kilóra megvett politikai prostituáltak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!