Feljelentést tesz az Origo a Momentum látogatása miatt

2017. május 19. 08:20

A Momentum Mozgalom elnöke, Fekete-Győr András által számon kért origós Kovács András szerint megdöbbentő, hogy egy magát komolyan vevő párt olyan jogsértésre vetemedik, hogy betör egy magántulajdonban lévő épületbe. Az Origo feljelentést tesz az ügyben.

2017. május 19. 08:20

Feljelentést tesz az Origo a Momentum Mozgalom csütörtöki látogatása miatt, amikor is Fekete-Győr András, a párt elnöke számon kérte a portál egyik munkatársát, Kovács Andrást. Erről maga Kovács számolt be a Magyar Időknek. Az Origo munkatársa a lapnak azt mondta: megdöbbentőnek tartja, hogy egy magát komolynak mondó párt elnöke olyan jogsértésre vetemedik, hogy engedély nélkül betör egy magántulajdonban lévő épületbe. Kovács szerint ha ugyanezt a jogsértést Orbán Viktor vagy más fideszes politikus követte volna el egy ellenzéki médiummal szemben, már rég tüntetést szerveznének.

Az Origo munkatársa szerint az ügy előzménye feltételezhetően az volt, hogy korábban e-mailben azt kérdezte a párttól: kapcsolatban állnak-e Soros Györggyel, illetve kapnak-e tőle bármilyen anyagi támogatást.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1114
2021. július 12. 07:46
az a megdöbbentő, amit ez az embercsökevénynek mondott kovács művelt újságírás címén, retkes narancskomcsi!
dream killer
2021. július 12. 07:46
Szerintem az a megdöbbentő amit az origó mostanában, mint kormányszócső művel.
Kanóc
2019. január 07. 14:41
Kegyetlen. A legsötétebb történelmi múltat idéző stílus - és nem viccből mondom.
útonjáró
2019. január 07. 14:41
"az a megdöbbentő, amit ez az embercsökevénynek mondott kovács művelt újságírás címén, retkes narancskomcsi!" így beszél egy virtigli (liberál)fasiszta...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik