A budapesti „zsidó olimpia” ellen gyűjt aláírásokat a második kerületi Jobbik

2017. március 05. 11:11

A második kerületi Jobbik aláírást kezdett gyűjteni a budapesti Maccabi Játékok ellen. Szerintük a „zsidók európai olimpiája, súlyosan kirekesztő, fajgyűlölő rendezvény”. A Momentumot arra kérték, hogy csatlakozzanak a kezdeményezésükhöz.

2017. március 05. 11:11

A budapesti Maccabi Játékok megrendezése ellen gyűjt aláírást a Jobbik a második kerületben. A párt kerületi facebook oldalán arra kérték a Momentumosokat, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez – számol be a hvg.hu a Reflektorra hivatkozva.

Szeretném megkérni a nolimpia aláírásgyűjtőit és a momentumosokat, hogy segítsenek a gyűjtésben. Mert mindazok az indokok, amivel az olimpiai pályázatot megfúrták, itt is fennállnak” – posztolta ki második kerületi Jobbik szombaton.

A zsidó olimpiaként is számon tartott játékok budapesti megrendezésére 2,1 milliárd forintos támogatást ígért a magyar állam. A jobbikos petíció azt követeli, hogy vonják vissza ezt az ígéretet és költsék szociális, kulturális célokra. Azt is kiemelték, hogy az esemény megrendezése nemzetbiztonsági kockázatokat hordoz, ugyanis terroristák célpontjává teheti az országot.

Álláspontunk szerint a Maccabi Games, amely közkeletű nevén a zsidók európai olimpiája, súlyosan kirekesztő, fajgyűlölő rendezvény. Ellentétes az olimpiai eszmével, mert származási alapon különbözteti meg az embereket, csak zsidó sportolók részvételét teszi lehetővé” – írják a felhívásban.

Összesen 592 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fehér Lajos
2017. március 06. 12:50
https://www.facebook.com/moralisantiszemitizmus/?ref=aymt_homepage_panel
noMores
2017. március 06. 08:25
Jaja, inkabb egy noname szerb focicsapatnak adjunk 3milliardot....
korona
2017. március 06. 07:33
Ez is egy harc, az általános zsidó háború azon része, amelyet a kereszténység ellen folytat. A cionizmus 1945-től törtető nyomulása. A zsidók úgy érzik, a Zsidó Világkirályság már megvalósult. Most már csak "kanalizálni" kell a gójimokat. Az egész migráció megtervezése, lefolytatása és finanszirozása, - annak reményében, hogy ez majd búsásan megtérül - a világ zsidóságának a műve. A "maccabi" csak egy partizándiverzió a leigázás arzenáljából.
korona
2017. március 06. 07:20
Ez az esemény a magyar nemzet, Magyarország porig alázása a zsidók részéről, amely alázásnak a költségeit a magyar nemzetnek, Magyarországnak kell fizetnie. Ez egy büntetés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!