„Orbán Viktor nem engedte”

2017. február 23. 12:32

Fekete-Győr András azt reméli, hogy az emberek mostantól zsigerileg véleményt akarnak majd nyilvánítani, Fürjes Balázs szerint helyes döntés született, Gundel-Takács Gábor pedig a 2028-as olimpiában reménykedik.

2017. február 23. 12:32

Az aláírásgyűjtés egyik legnagyobb sikere, hogy az emberek mostantól zsigerileg véleményt akarnak majd nyilvánítani – mondta Fekete-Győr András a szerdai vita után az atv.hu-nak. Ám a Momentum Mozgalom elnöke szerint a demokráciának nem tett jót, hogy „Orbán Viktor nem engedte, hogy vita legyen a társadalomban”.

Fürjes Balázs kormánybiztos azonban úgy látja: az egység szétesése után az egyetlen felelősségteljes döntés a visszavonás volt, hiszen az országban most hónapig tartó vita kezdődött volna, amely Budapestet teljesen esélytelenné tette volna az egységes Párizzsal és Los Angelesszel szemben.

Gundel-Takács Gábor csalódott, hogy nem lett népszavazás. A BOM szóvivője mostantól Los Angelesnek szurkol, hiszen akkor 2028-ban szinte biztosan Európában lesz az olimpia, s ekkor újra lenne esélyünk a szervezésre.

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. február 24. 07:36
Közköltségen akarnak kampányolni ezért kell nekik a népszavazás. Most majd kapnak a kormánytól kérdéseket ahol kiélhetik vitázó hajlamaikat, de ez nem fog nekik tetszeni előre látom!
zőldsas
2017. február 24. 07:31
Nem a zsidó olimpiára.......
Peter8811
2017. február 23. 21:07
"Izraeli kutatók rájöttek arra, hogyan lehet egy olyan számítógép felett átvenni az irányítást, ami nem csatlakozik a világhálóra vagy egy hálózati körhöz." Én már évekkel ezelőtt leragasztottam egy fekete szigetelőszalaggal a LED-et zavart a villogása.:)))
altona
2017. február 23. 20:52
szánalmas gundelnak ezúton üzenem a fos maradj talpon-ra rímelve: gundi!, maradj KUSSBAN!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!