Kósa: Gyurcsány, Medgyessy, Bajnai, Demszky és Hagyó a hibás

2017. február 10. 08:49

Medgyessy Pétert, Gyurcsány Ferencet és Bajnai Gordont nevezte meg politikai felelősnek a 4-es metró beruházása körüli korrupciós botrányáért Kósa Lajos, hozzátéve, hogy Demszky Gábor és Hagyó Miklós is egészen biztosan felelősek az ügyben. Kósa hangsúlyozta: a politikai mellett büntetőjogi felelősség is van, ennek megállapítása a hatóságok feladata.

2017. február 10. 08:49

A Fidesz frakcióvezetője szerint már most meg lehet mondani, kiket terhel politikai felelősség az elmúlt évtizedek legnagyobb, a 4-es metró beruházása körüli korrupciós botrányáért. Kósa Lajos péntek reggel, a TV2 Mokka című műsorában a 2010 előtti kormányfők közül Medgyessy Pétert, Gyurcsány Ferencet és Bajnai Gordont sorolta ide.

A frakcióvezető szerint Demszky Gábor korábbi főpolgármester és egykori helyettese, Hagyó Miklós is „egészen biztosan felelősek” az ügyben. Kósa Lajos kitért arra, hogy 2010 után a főváros új, Tarlós István irányította vezetése, „a kormány aktív támogatása mellett próbálta menteni, ami menthető”.

Mint mondta, a politikai mellett büntetőjogi felelősség is van, ennek megállapítása a hatóságok feladata. (MTI)

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2017. február 11. 14:52
Örülök, hogy valaki elolvasta, és megértette az OLAF jelentést. Én elkezdtem feldolgozni ezt a jelentést, de abba hagytam, mert úgy vélem, hogy nem fogom megtalálni a gyémánt fél krajcárt. Van, aki az üvegcserepet is gyémántnak nézi.
gonterl
2017. február 11. 14:50
Örülök, hogy valaki elolvasta, és megértette az OLAF jelentést. Én elkezdtem feldolgozni ezt a jelentést, de abba hagytam, mert úgy vélem, hogy nem fogom megtalálni a gyémánt félkrajcárt. Van aki az üvegcserepet is gyémántnak nézi.
Georgios Kyriacos Panayiotou
2017. február 10. 12:11
Kósa L.Adolf Lajos ,a magyar szélhámosok gyöngye...
Georgios Kyriacos Panayiotou
2017. február 10. 12:10
horthy admirális a végén ezt a szélhámost is bedobja? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!