Ingyenes a tömegközlekedés Szegeden a szomgriadó alatt

2017. január 25. 08:46

Hétfőtől péntekig bárki ingyen utazhat tömegközlekedéssel Szegeden. Az intézkedést a szmogriadó miatt vezették be.

2017. január 25. 08:46

Az MSZP és a DK Budapesten is azt követeli, hogy a szmogriadó és a gépjármű-korlátozás alatt legyen ingyenes a fővárosi tömegközlekedés, de Tarlós István a felvetésre azt mondta: a MÁV és a Volán járatai sem ingyenesek. 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2017. január 25. 15:31
Honjaim!! Csak nézzétek meg a szegedi utakat utcákat,semmi változás! Azért röhejes a Botka lózung,mert zömmel nem a szegedi autózik/a kis távolságok miatt/hanem a környező községekből járnak be Szegedre dolgozni saját kocsival vagy busszal,vonattal.A város szélén nincsenek parkolók/őrzöttek meg pláne/.Így aki eddig is kocsival járt ezután is azzal fog,vagy busszal, vonattal jön-megy! A hvg azt hitte nagyot arat,de Szegeden mindenki röhögi az egészet!!!
cutcopy
2017. január 25. 12:06
Fővárosban is ingyenes de csak azoknak akik a tiltás miatt nem használhatják gépjárműveiket..
illesl
2017. január 25. 11:11
EZ EGY OSTOBA KOMMUNISTA - NEOLIB-BOLSI - KAMPÁNYFOGÁS. A villamos, a troli, a busz nem gurul magától. Amíg szmog van, addig is kell majd valakinek fizetni. ROMLIK AZOKNAK AZ UTAZÁS, kik rendszeresen villamosoznak a tömeg miatt. Ők így is úgy is megvették a bérletet Viszont jól jár az autós, hisz ingyen utazhat (amennyire persze a menetrend engedi. BOLSEVIKI FOGÁS, KISMINKELTÉK BOTKÁT és fotózták....m REMÉLEM? ÖRÖKRE A történelmi süllyesztőben maradnak.
Mich
2017. január 25. 11:11
Gagyi kádárista propaganda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!