Fidesz: A Jobbik beállt Gyurcsány mögé

2016. november 13. 12:42

A Jobbik mostani akciója nem más, mint egyszerű politikai machináció: annak a ténynek az elkendőzése, hogy cserbenhagyták Magyarországot, kommentálta a Fidesz-frakció vasárnap Volner János Jobbik-alelnök közlését pártja alaptörvény-módosító javaslatát.

2016. november 13. 12:42

Volner János vasárnapi sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy indítványuk csak abban különbözik az Orbán Viktor miniszterelnök által kezdeményezett, majd elutasított alkotmánymódosítástól, hogy megszüntetné a letelepedési kötvények forgalmazását.

A Fidesz-frakció szerint viszont egyszerű színjáték, amit a Jobbik csinál, és az ellenzéki párt szavaira nem lehet alapozni, hiszen egyszer már hazudtak az alaptörvény módosításának támogatásáról. Emlékeztettek, hogy Vona Gábor Jobbik-elnök korábban azt mondta, hogy aki nem szavazza meg a javaslatot, az hazaáruló. Ennek ellenére a Jobbik-frakció a többi ellenzéki képviselővel egyetemben mégsem szavazta meg azt.

„Ezért ahelyett, hogy olcsó színjátékot űzne a magyar emberekkel, inkább azt magyarázza meg, miért nem védte meg az országot, miért csapta be saját szavazóit, miért állt Gyurcsány Ferenc és a balliberális ellenzék soraiba?” – szólított fel a kormánypárt. (MTI)

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2016. november 14. 17:06
Itt a piros hol a piros? A napi politikai érdek, amit a jobbik állítólag figyelmen kívül hagyott barátaim az Magyar ország napi politikai érdeke - még ha nem is a fizessé.
áfonya
2016. november 14. 03:48
Késő a leírt gondolat ,Fidesz megtalálta azt az alkotmánybírósági törvényt amihez nem kell az ellenzék fondorlatos beadványa . Mi lenne az itt tanuló diákokkal? A 2016/s tanévben TIZENNYOLCEZER külföldi diák tanult nálunk. Jó sok pénzért! Ez is anyagi ellenszolgáltatás kategória? Hogyan szabályoznák a turizmust? És a legfontosabb, szabályozni kellene a külföldi állampolgárral való házasságot, és az azzal járó állampolgárság megszerzését. Átfogóan kellene rendezni a külföldi állampolgárok jogszerű tartózkodását hazánkban! Nem egy fél mondattal, hanem egyértelmű törvényekkel! Nem hiszem, hogy komolynak tekinthető egy olyan alaptörvény módosítás, amelynek a szövegét kéthetente át lehetne írni. A migránsok tömeges kényszer betelepítése lett volna az a törvény, amellyel kezdetét vette volna egy párbeszéd miként őrizzük meg hazánk nemzeti identitását.
Akitlosz
2016. november 14. 02:26
A "Fidesz" hazudik.
2016. november 13. 22:34
Ezért a címért A Habony-műveknek prémium jár!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!