Elképesztő erővel tért vissza a Nélküled – dunaszerdahelyi győzelem a MOL Aréna avatásán

2016. november 19. 23:28

„Történjen bármi, amíg élünk, s meghalunk, mi egy vérből valók vagyunk!” – énekelte az Ismerős Arcok frontembere sokezredmagával.

2016. november 19. 23:28

Újra hazai pályán játszott szombaton a dunaszerdahelyi DAC 1904, miután két tribün már elkészült az új, MOL Aréna névre keresztelt stadionból. Az újraavatáson maga az Ismerős Arcok frontembere, Nyerges Attila énekelte az együttes sporthimnusszá lett számát, a Nélküledet – látható a Körkép.sk videóján. A felvételről az is kiderül, micsoda hangulat volt a Trencsén ellen 2:0-ra megnyert meccsen, ahol a Nélküled mellett szólt a Himnusz és a Székely himnusz is, és ahol a magyar miniszterelnök is ott szurkolt a lelátón.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
császár
2016. november 20. 21:19
marosvásárhelyi, óbecsei, Komárnói magyarokkal beszélgetve az ember a tisztelet é nagyrabecülés mellett mindig egy kis szégyent és zavart is érzek, hogy vajon megteszünk-e mindent itthon, hogy egy olyan országunk legyen amire elszakított de lélekben mélyen magyar testvéreink büszkék lehetnek.Ők akik a velük történt borzalmak ellenére őrzik magyarságukat vajon minek néznek bennünket,akik nem tudunk egy erős tisztességes rendszert összehozni, akik hagyjuk, hogy szélhámosok szétlopják a kincstárat
Fer70
2016. november 20. 18:04
Csodás volt látni, hallani! :-))))
Szívemből magyar
2016. november 20. 17:36
A felvidéki magyarságnak már a DAC a legfőbb jelképe.
Burmin
2016. november 20. 17:30
Fahrenheit 451 https://parameter.sk/250-ezer-szlovak-allampolgar-dolgozik-kulfoldon Arányaiban kb mint a Magyarországról kimentek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!