Kiürítették a Keleti pályaudvart

2016. július 25. 10:35

Hétfő délelőtt egy gyanús csomag miatt kiürítették a Keleti pályaudvart – számol be a 24.hu.

2016. július 25. 10:35

A Keleti pályaudvart egy gyanús csomag miatt ürítették ki. A részletekről később ígért a rendőrség tájékoztatást. 

Kavalecz Imre közölte: hétfő délelőtt fél tízkor a rendőrség lezárta a Keleti pályaudvar csarnokát, majd tíz órakor a pályaudvar teljes területét. A Keleti pályaudvar ezért ideiglenesen nem indít és nem fogad vonatokat.

A fővárosba érkező utasoknak azt javasolják, hogy az elővárosi állomásokon, megállóhelyeken szálljanak le a vonatról és a városi közösségi közlekedési járművekkel folytassák útjukat - közölte a referens.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) arról tájékoztatott, hétfőn 9 óra körül a Keleti pályaudvaron szolgálatot ellátó rendőrjárőrt egy vasútőr arról értesítette, hogy elhagyott csomag van a Keleti pályaudvar nagycsarnokában.

A rendőrség intézkedett a csomag tűzszerészeti átvizsgálásáról; ennek befejezéséig zárták le a pályaudvart.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
finekom
2016. július 25. 14:52
14.48. Még mindig nem mondták meg, mi volt a csomagban, és hogy tartalma alapján kié lehetett. Betették a talált tárgyak osztályára, vagy mit csináltak vele? És milyen szép ez a név: "LAKOSSÁGVÉDELMI INTÉZKEDÉS".
röviden
2016. július 25. 14:41
Aki hangulatkeltésről szónokol, az jelentkezzék önkéntes elhagyottcsomag-bontogatónak. Tényleg csekély az esélye, hogy felrobban, de ha mégis, akaratlanul is emberek sokaságát mentené meg.
Mich
2016. július 25. 13:00
"A Keleti pályaudvart egy gyanús csomag miatt ürítették ki. /.../ A Keleti pályaudvar ezért ideiglenesen nem indít és nem fogad vonatokat." Valószínűleg egy ottfelejtett csomag miatt... Már itt vagyunk... Ez az intézkedés is a Népvándorlással összefüggő terrorveszély következménye.
thymian
2016. július 25. 11:56
Európa jövője. Valaki elhagyja a csomagját, kiürítenek mindent biztos, ami biztos alapon (és ez így helyes). A kérdés, mikor fog az élet teljesen ellehetetlenülni a városokban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!