Fidesz-KDNP: Utasítsa el az EU Soros ötletét!

2016. július 01. 11:48

A Fidesz és a KDNP a leghatározottabban felszólítja az Európai Uniót arra, hogy „a pénzügyi, devizapiaci spekuláns” ajánlatát utasítsa vissza – közölte Hollik István. A KDNP-s politikus elmondta: Soros bevándorlókkal árasztaná el az EU-t, mindezt pedig új adókkal és kohéziós pénzek visszavágásával finanszírozná.

2016. július 01. 11:48

A kormánypártok szerint Soros György „pénzügyi, devizapiaci spekuláns” csütörtökön egy brüsszeli meghallgatáson tett, bevándorlók befogadását célzó javaslata rossz a magyaroknak. A kereszténydemokrata Hollik István a Fidesz és a KDNP véleményét ismertetve pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta: azért tartják rossznak Soros György ajánlatát, mert bevándorlókkal árasztaná el az Európai Uniót és juttatna belőlük Magyarországra is, ráadásul ezt új adókkal, például benzinadó kivetésével, kötvénykibocsátással finanszírozná.

Elfogadhatatlannak tartják Soros György azon felvetését is, hogy az unió a kohéziós forrásokat – amelyekből Magyarország is részesül – vágja vissza, és vegye el az agrártámogatások egy részét, azaz, hogy támogatásokat vonjanak el a közép-európai országoktól a bevándorlók érdekében – folytatta Hollik István. Közölte, a Fidesz és a KDNP a leghatározottabban felszólítja az Európai Uniót arra, hogy „a pénzügyi, devizapiaci spekuláns” ajánlatát utasítsa vissza.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2016. július 01. 20:38
Támadnak a DK s szabadcsapatok.. Újabb ukáz kiadva a pártközpontból A SZIVÁRVÁNYOIS BUZI és Migráncsvédők előre ...
pipitér55
2016. július 01. 16:26
A kivénhedt kriptaszökevény soros melyik EU-s ország Európa Parlamenti képviselője, vagy min.elnöke, döntéshozatali tisztviselője? Hogy mer belepofázni bármi módon is az ott folyó dolgokba, és tanácsokat osztogatni? A cionista szarcsimbók betelepitené a migráncsokat úgy hogy a magyar emberekre vessenek ki újabb adókat, és a magyar állam és a magyar emberek haljanak éhen, hogy a betolakodók vígan élhessék világukat, majd szépen megvalósítsák a kalifátust.. Be venné a gyomrod büdös poloska!!??!
Felvidéki1
2016. július 01. 14:03
soros györgy a cia hasznos hülyéje. Senki nem gondolhatja komolyan, hogy belső infók nélkül be tudott dönteni annyi valutát. Titkosszolgálati infók alapján "dolgozik". Másrészt meg nem értem, miért kell odafigyelni ennek a bábunak a véleményere? Milyen alapon ugat bele országok, jelen esetben az EU döntéseibe? Elzavarni a *ába a hülyeségeivel együtt..
thymian
2016. július 01. 13:53
Könyörgöm, vegyék már le azt a nem piros-fehér-zöld fogkrém reklámot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!