Magyar szurkolói buszokat tartóztattak fel Milánónál

2016. június 13. 15:59

Megállítottak a rendőrök négy magyar szurkolói buszt Milánó közelében, az első hírek szerint azért, mert a gyanú szerint kifoszthattak egy velencei benzinkutat. Ezt később cáfolta a főszervező, szerinte csak pirotechnikai eszközöket kerestek és foglaltak le, valamint az alkoholtilalom miatt elvették a szurkolók szeszesitalait is – írja a Nemzeti Sport.

2016. június 13. 15:59

Milánó közelében megállítottak és feltartóztattak négy buszt, amelyek a franciaországi Európa-bajnokságra utazó magyar szurkolókat szállítottak. A Nemzeti Sport értesülései szerint a vasárnap este indult szurkolói konvoj utasait egy velencei benzinkút kifosztásával gyanúsítják a hatóságok.

A négy buszunkból egy továbbhajtott, hármat viszont megállítottak a rendőrök, már rohamrendőrök is érkeztek a helyszínre. Nagyjából százötven-kétszáz drukkerről lehet szó” – idézi az nso.hu az utazás egyik szervezőjét, Poszpischek Tamást. „Azzal vádolnak minket a rendőrök, hogy kifosztottunk egy benzinkutat Velencénél. Most tart az ellenőrzés, nem tudjuk, mikor indulhatunk tovább.

Szó sincs lopásról a szervező szerint

Később az utazás főszervezője, Molnár-Tóth Marianna a Nemzeti Sport Online-nak cáfolta, hogy benzinkútrablás miatt állították volna meg a rendőrök a magyar buszokat. Mint mondta, valójában pirotechnikai eszközöket kerestek és koboztak el a szurkolóktól, de az alkoholtilalom miatt elvették az összes szeszesitalt is.

*

A magyar válogatott Ausztria ellen Bordeaux-ban lép pályára kedden 18 órakor az F csoport első fordulójában.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cezar
2016. június 14. 06:34
A jegyeket és a szervezett utat ajándékba kapták. Valami választási izéjé... A tv-be is vótak... Töbször is! Neeem a közöstévébe...
diogenes
2016. június 13. 22:59
Kirabolták a benzinkutat. Hát persze. Megfogták őket, átkutatták a buszt, aztán agyő, mehettek. Ki hiszi ezt el. Az elmúlt napok balhéi után a francia hatóságok elkérték a résztvevő táborok nyílvántartott balhésainak adatait és a magyar hatóságok vélhetően el is küldték. Így tettek a németek, horvátok és a lengyelek is. ezeket a balhés arcokat próbálják időben kiszűrni. Szerintem ez lehet a razia valódi oka.
Dénia
2016. június 13. 19:06
Milyen alkoholtilalom?
Szívemből magyar
2016. június 13. 17:40
Milyen dolog, hogy valakitől csak úgy elveszik a piát?? Ez lopás. Bezzeg ha a cigányoktól vették volna el...Persze lehet, hogy ez igazából csak renzi kicsinyes bosszúja a migránsokért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!