Jó ebédhez: szatmári töltött káposzta

2016. június 06. 11:35

Ismerkedjen meg a hagyományos szatmári málékásás töltött káposztával! A tudósítók.hu videója.

2016. június 06. 11:35

 A Tudósítók.hu videóját itt tekinthetik meg.

Amerika választ! Kövesse élőben november 5-én a Mandiner Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornáján!

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2016. június 06. 15:53
Nekem a létező legeredetibb formában van meg a recept, a menyecském homloklebenye mögött tárolom....
crydog
2016. június 06. 14:27
Nem meglepő a sonka és a málé használata, bár megvallom én sem hallottam még így "szatmári" néven. Ismerek gerslivel, (árpagyőngy) készült változatot, valamint a szőlőleveles kombinációt is. Az hogy édes vagy savanyú káposzta, egyéni elhatározás, ki melyiket szereti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!