Titkolja a kormányszóvivő, hogy mennyi támogatást kapott Soros Györgytől

2016. május 26. 13:14

Kovács Zoltán kormányszóvivő életrajzában egy Soros- és több CEU-ösztöndíj is szerepel. Megkérdeztük tőle ezek összegét, de nem árulta el. Holott épp a kormány szorgalmazza azt, hogy mindenki számoljon el az általa kapott külföldi támogatások összegével.

2016. május 26. 13:14
Erdélyi Katalin

Kovács Zoltán kormányszóvivő 2016. május 20-án az ATV-ben beszélt a migráció és Soros György között a kormány által felfedezni vélt összefüggésekről, ami kimondottan pikáns annak fényében, hogy Kovács nyilvánosan elérhető életrajzában több CEU-ösztöndíj is szerepel (a Közép-európai Egyetemet, angolul Central European University-t Soros György alapította 1991-ben), továbbá az is, hogy 1994-1995 között egy éves Soros/Foreign & Commonwealth Office Scholarship ösztöndíjjal tanult az oxfordi The Queen’s College-ben.

Ezért az ATV-s interjú másnapján egy egyszerű kérdéssel fordultunk a kormányszóvivőhöz: árulja el, hogy mekkora volt az életrajzában szereplő Soros- és CEU-ösztöndíjak összege. Néhány órán belül meg  is érkezett a válasz: nem mondja meg.

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2016. május 26. 20:03
Na kérem..soroljam, hogy hány művészt - jelenleg nagy liberális ellenzékben - támogatott a Kádár rendszer, díjakkal, megrendelésekkel, fellépésekkel és voltak jóban személy szerint Aczél Györggyel?? Hányan utazhattak Nyugat-Európába és kaptak ösztöndíjat a legvadabb szocializmusban? Kiknek a könyveit adták ki ezerszámra?? Most pedig mind szívre tett kézzel esküszik, hogy a szocialista rendszer ellenállója volt? Orbánék kaptak ösztöndíjat és meg is szolgálták, éveken keresztül voltak liberálisok, csak akkor váltottak, mikor a "legnagyobb ellenzéki párt" hirtelen visszatalált a kommunistákhoz..Ha Soros megelégedne azzal, hogy a tudományt és a művészeteket támogatná, egészen másképpen nyilatkoznának róla a magyarok..Vén hülye létére erre egyébként saját maga is rájöhetett volna már..
Békanász a hasadon
2016. május 26. 19:19
Mit összeszimatolhatnak ezek az orrvéglógós kilincsorrúak, hogy előkurkásszanak minden fideszközeli emberről valami dehonesztálót. Mint a vaddisznó a szarvasgombát. Csak a vaddisznó szép, a szarvasgomba finom, ezek meg randák. https://d2gvief1bcth7.cloudfront.net/wp-content/uploads/sites/2/2015/01/ek1.jpg Ki ennek az aptya? Olyan ősmagyar neve van.
brekker
2016. május 26. 19:11
Éppen az volna a probléma, ha azért, mert valaki 20 évvel ezelőtt tanulmányi ösztöndíjat kapott, ma is egyet kellene értenie azzal, akitől kapta az ösztöndíjat. Vagy Soros úgy gondolja, hogy egy tanulmányi ösztöndíjjal egész életére megvásárolta azt az embert? Ez igazán emberbaráti gondolatnak tetszik. Aki viszont a mai nap dolgozik egy Soros pénzelte újságnak vagy alapítványnak, az nyilvánvaló, hogy egyetért a mai Soros irányvonallal. Azaz azzal, hogy évente milliószámra kell migránsokat befogadni, és az ellátásukra kölcsönöket kell felvenni.
catalina9
2016. május 26. 17:07
Csuhaj Ildikó fő Népszavás lovagolt az ügyön, Lázár leiskolázta..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!