Rendőrrel kiabált Illés Zoltán a Városligetben

2016. március 18. 12:04

A fák kivágása miatt tiltakozó Illés Zoltán fideszes politikus egy rendőrrel kiabált a Városligetben – látható a Newsroom Hungary videóján 3:00-nál. A politikusnak volt egy hasonló esete korábban, amikor még államtitkárként állított le szenvedélyesen egy útépítést.

2016. március 18. 12:04

Illés Zoltán, a Fidesz képviselője, volt környezetvédelmi államtitkár üvöltözött egy rendőrrel a Városligetben. A politikus a fák kivágása ellen tiltakozott és egy akciója közben került szóváltásba a Newsroom Hungary videóján.

Még a második Orbán-kormány alatt, államtitkári megbízatása idején történt egy hasonló eset, amikor Illés szenvedélyes hangnemben állított le egy vitatott útépítést Balatonendréden. Az illetékes polgármesterek akkor kikérték maguknak ezt az eljárást.

Összesen 250 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2016. március 20. 08:42
Illés Zoltánnak teljesen igaza van, egyetlen 120-ik zeneház miatt nem írjuk ki az ősfákat. Ez nem lehet kérdés èpelmejű emberek számára. A Vigadó, a Zeneakademia a Müpa és sorolhatnám után miért evidens, hogy környezetet kell rombolni ilyen fölöslegesen???
jebuzita
2016. március 20. 06:48
Azt hittem, hogy csak az USA sunny államaiban szolgálnak napszemüvegbegben a yard-ok...:-) Meg a hollywoodi blockbusterekben, mert az olyan menő.
csi
2016. március 20. 00:12
Ez van amikor Zoli nem veszi be a gyógyszereit.
longobárd
2016. március 19. 18:23
A Parlament helyén mocsár volt, teli védett békákkal.... most akkor mi legyen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!