Ma Brüsszel, holnap Magyarország – hazánkat fenyegeti az Iszlám Állam

2016. március 30. 09:54

Az Iszlám Állam médiafelelős cége, az Al Wafa közleményei szerint a brüsszeli merényleteket csak egy terrorsorozat nyitányának szánták. A Washington Times cikke szerint az Iszlám Állam egyebek mellett azt közölte: „Ma Brüsszel és a reptér, holnap Portugália vagy Magyarország jöhet. Bombákkal, robbanó övekkel és puskákkal jöttünk. Koporsókban küldünk benneteket a pokolra.”

2016. március 30. 09:54

A Washington Times a Közel-Keleti Kutatóintézet (MEMRI) közösségi médiát elemező jelentése alapján közölt részleteket az Iszlám Állam médiafelelős cége, az Al Wafa közleményeiből. A terrorszervezet nyilatkozatai alapján a március 22-i robbantásokat csak egy erőszakhullám kezdetének szánták. Több európai országra és az Egyesült Államokra is lecsapnának a jövőben.

„Ma tönkretesszük a becsületeteket, ma véget vetünk a mítoszotoknak, ma foglyul ejtjük asszonyaitokat és eladjuk őket a rabszolgapiacon a tisztátalanoknak fenntartott áron. Ma elvesszük a gyermekeiteket és muszlimok között neveljük őket, ameddig fel nem nőnek, harcolnak és betörik azok orrát, akik még megmaradtak közületek.” – nyilatkozta az Al Wafa.

Valamivel később konkrétan Magyarországot érte fenyegetés. „Ma Brüsszel és a reptér, holnap Portugália vagy Magyarország jöhet. Bombákkal, robbanó övekkel és puskákkal jöttünk. Koporsókban küldünk benneteket a pokolra. Igen, a Mindenható Allah által le fogunk csapni az éjszakai klubokra, a stadionokra, az iskolákra és az egyetemekre; szárazföldön, tengeren és mindenhol. Célba vesszük a katonaságot, a rendőrséget, nőket, férfiakat, az időseket és gyermekeket. Senkit nem hagyunk életben.” – zárult a nyilatkozat.

A Közel-Keleti Kutatóintézet azonban elemezésében kiemeli, hogy Magyarország és Portugália említésével valószínűleg csak azt akarta nyomatékosítani az Iszlám Állam, hogy az EU egyetlen állama sem érezheti magát biztonságban.

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2016. március 31. 12:35
A buzi Flinkeinstein- kokós Habony féregpáros üzent?
Dénia
2016. március 31. 08:45
Zárttá kell tenni a menekülttáborokat. Az eu meg nyalja ki. Indítson eljárást. Az a kevés magyarországi arab, ésvagy muszlim, akik nálunk élnek esetleg már huzamosabb ideje, ők nem jelentenek veszélyt.
rozsogátor
2016. március 31. 00:14
Szó szerint idézném megboldogult nagyapám szavait (a 4. kerítésszaggató után) aki sűrűn böllérkedett vidéki disznóvágásokon: "Na gyere a kurva anyád"
Márton Lúd
2016. március 30. 23:50
Három eset lehetséges: 1. Blöff. Szorul a hurok az IÁ körül Szíriában. Próbál kepesztetni. Az ilyen megnyilatkozást abban a reményben teszik, hátha vannak ideát idióták, akik felrobbantják magukat az IÁ kedvéért. 2. Tényleg itt robbantanak, hogy a dülöngélő kerítés mellől elriasszák az ország belsejébe, rendet tenni igyekvő szerveket, megfélemlítsék még jobban a Nyugatot, a társadalmakat, hogy senki sincs biztonságban. 3. A kurva édes disznó anyjukat veszik a szájukra Magyarországot. Ezért kitépném a kibaszott nyelvüket. Volt már része őseinknek muszlim disznó uralomból. Különböző szervezetek fognak létrejönni, és nem csak nacionalisták. Az országban és más közép-európai államban is az utcán fogják ölni a muszlimokat az európai fehérek és nem olyan gyáva módon, ahogy ők robbogatnak civilek között. Az európaiak bátrak és nem csúszómászó férgek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!