A NVB már dolgozik a népszavazási törvény módosításán

2016. március 19. 13:55

Az MSZP-s Botka László szerint a magyar demokrácia egésze ellen elkövetett bűntény az, ami február 23-án a Nemzeti Választási Iroda előtt történt. A Fidesz-frakció erre reagálva kijelentette: a NVB már dolgozik a népszavazási törvény módosító javaslatán, hogy többé ne alakulhasson ki a februárihoz hasonló méltatlan helyzet.

2016. március 19. 13:55

A Nemzeti Választási Irodánál kialakult méltatlan helyzet elkerülésére a Nemzeti Választási Bizottság már dolgozik a népszavazási törvény módosító javaslatán – reagált a Fidesz-frakció a szocialista Botka László szombati kijelentéseire.

Az MSZP választmányi elnöke azt mondta: a magyar demokrácia egésze ellen elkövetett bűntény az, ami február 23-án a Nemzeti Választási Iroda előtt történt.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében ezt úgy kommentálta: miközben a szegedi polgármester a demokráciáról „szónokol”, az elmúlt időszakban két, összesen 150 millió forint értékű budapesti lakással lett gazdagabb, amelyre máig nem tudott hihető magyarázatot adni.

A szocialisták választmányának inkább az ilyen korrupciógyanús ügyekkel kellene foglalkoznia – jelezte a párt.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. március 20. 21:46
Bazmeg, az méltatlan, hogy a bizottság olyan látványosan szarta telibe a demokráciát, csak hogy fényesre nyalhassa orbán seggét, hogy egy ország okádott tőlük. De ők büszkén néznek tükörbe. Gerinc nélkül biztosan könnyebb is...
pemete jakab
2016. március 20. 20:14
"A NVB már dolgozik a népszavazási törvény módosításán" A Fidesz egy-két nap alatt lezavar egy törvénymódosítást vagy új törvény megszavazását. Ezzel a módosítással meg gondolom évekig ellesznek. Igaz, ha a Fidesz ellenzékbe kerül, akkor majd ők fognak leginkább ágálni a módosítása mellett.
madarasi.abel
2016. március 19. 21:50
A pedagógusok is befoghatnák, hisz akkora fizetésemelést kaptak, hogy abból talán már meg is lehet élni. Igaz, nem 150%-at, mint egyes állami cégek vezérei, de azért ne hasonlítgassák magukat az úriemberekhez. Végtére is, a MÁV vezérén az egész vasút működése múlik, a tanárokon meg csak a szaros komcsi gyerekek jövője. Mosogatni meg érettségi nélkül is lehet Londonban :D
Strassnoff Ignác
2016. március 19. 20:38
"A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében ezt úgy kommentálta: miközben a szegedi polgármester a demokráciáról „szónokol”, az elmúlt időszakban két, összesen 150 millió forint értékű budapesti lakással lett gazdagabb, amelyre máig nem tudott hihető magyarázatot adni." Na elmentek az indiai kurva anyátokba! Pont leszarom a baloldal politikusait is, de ezek kit néznek hülyének? Ha ez az állítás igaz lenne Botka már rég ülne. Gondoljuk már csak végig, hogy mikor az MSZP-s faszfej lebukott, hogy van úgy 100 millája külföldi bankban, másnap pórázon vezetgették. A mai napig nem bírta az ügyészség és a rendőrség bebizonyítani, hogy honnét lopta. Pedig ez az ő dolguk lenne, mert míg ez nem sikerül, ártatlannak tekintendő. Lézer patkány talicskával tolja a pénzt a svájci bankba a borja nevére, de senki sem kérdezi meg, hogy honnét van. Arról nem is beszélve, hogy mekkora okádék dolog már ez egy olyan kormány tagjától, amelyik naponta köpködi a külföldi bankokat.. A fideszesek felének a vagyonnyilatkozata egy halom szar. Van amelyik nyíltan leírta, hogy többet takarított meg egy évben, mint amennyit keresett. És közben meg is élt... Bolseviktor vagyonosodását megvizsgálta a (KDNP-s)bizottság és egyetlen nap alatt rendben találta. Szerencsétlen földönfutó cigánynak szinte semmije sincs. Csak a pereputtya milliárdos.. Mikor utoljára nyilvános volt a hozzátartozók vagyonbevallása, akkor volt a romnyija nevén 17 nagy értékű ingatlan, meg vagy 5-6 jól menő cég. Honnét a picsából? Mert az utóbbi évtizedeit non-stop szaporodással töltötte. Ha az 5 purdé mellet volt ideje milliárdossá tenni a családot, akkor őt javaslom miniszterelnöknek! Ezek mernek leszólni bárkit... Balkáni cigány rablóbanda..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!