A Fidesz szerint nem kell lemondania Baánnak

2016. február 17. 09:45

A festményügy a Fidesz szerint nem elég indok arra, hogy Baán László távozzon a Szépművészeti Múzeum éléről, annak ellenére sem, hogy azóta kiderült: Baán szoros kapcsolatot ápolt Habony Árpáddal.

2016. február 17. 09:45

A Liget Budapest projekt kapcsán vitázott hétfőn Karácsony Gergely, Zugló PM-es polgármestere és Baán László, a Szépművészeti Múzeum igazgatója, de a legkeményebb kérdéseket az újságíróktól nem ennek kapcsán, hanem a festményügy miatt kapta a múzeumigazgató. 

Ennek kapcsán kiderült, hogy Baán személyes kapcsolatot ápol Habony Árpáddal, ő volt az esküvői tanúja is többek között.

A Fidesz szerint semmi gond nincs azzal, hogy Baán és Habony jóban vannak.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2016. február 17. 12:50
Képzeljük el, ha ez a botrányos eset az MSZP ideje alatt történik, mit tett volna a Fidesz. Mértéket vesztett tolvajok.
noMores
2016. február 17. 11:18
Most azért támadnak valakit, mert véletlenül egy múzeum élére került, és mint egykori eskövői tanú, és jóbarát, kölcsönadott a közgyűjteményből magánembereknek pár koszlott mázolmányt? Nahát, ezek a liberalisták semmitől nem riadnak vissza! A fidesz amúgy is tudja, hogy kik a szakemberek, hisz a méltán elismert Czunyiné Államtitkár Asszonynak új, sokkal fontosabb szerepet szántak már is. És itt kiemelném Tállai András NAV-elnök Urat, aki kvalitásaival magasan kiemelkedik a már eddig is hihetetlen szakmai színvonalon teljesítő kormánypárti szakemberek közül. Köszönjük!
vigyor
2016. február 17. 10:57
Hát pedig van gond ezzel, elég komoly gond van vele, és a minimum az, hogy lemondjon.
kukagyerek
2016. február 17. 10:23
Ha jól tudom, KáGéBéla tartotta a lakodalmát a Szépművészeti Múzeumban! Vagy nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!