Tarlós lehet, hogy újrázna

2016. január 08. 13:07

Tarlós István nem tartja elképzelhetetlennek, hogy 2019-ben is indulna a budapesti főpolgármesteri posztért. A főpolgármester ezt azért jelentette be, mert szerinte elkezdik nem komolyan venni azt, aki eldönti, hogy kiszáll.

2016. január 08. 13:07

Tarlós István nem tartja elképzelhetetlennek, hogy indul a 2019-es főpolgármester-választáson. A főpolgármester erről pénteken beszélt budapesti sajtótájékoztatóján. Tarlós István kérdésre válaszolva azt mondta, ha valaki eldönti, hogy végleg kiszáll, akkor elkezdik nem komolyan venni és felpaprikázta az a helyzet, ami kialakult.

Február 17-ig tuti lesznek agglomerációs járatok

Február 17-ig biztosan közlekednek az agglomerációs járatok, jelentette ki Tarlós István főpolgármester pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Tarlós István azt mondta, a főváros költségvetésének elfogadásáig – ami várhatóan február 17-én történik meg – a járatok biztosan közlekedni fognak. Szólt arról is, hogy a tömegközlekedés hosszú távú finanszírozásáról Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott megbeszélésen elhangzott, az agglomerációs közlekedést nem kell a fővárosnak vállalnia. A HÉV-eket pedig teljes hálózatukkal együtt átvenné az állam, közölte a főpolgármester.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. január 10. 04:25
Biztosan ki tud allitani a fidesz Tarlosnal sokkal szervilisebb seggnyalot: vegulis ilyenekbol epul fel a part..
szürkemókus
2016. január 09. 07:15
Folytassa!
Cezar
2016. január 09. 00:30
Mindenképpenrázzon!!!!
Caipirinha
2016. január 08. 21:28
Az első olyan ember akit pártlistától teljesen függetlenül szavaznék meg. Pusztán csak azért ,mert látom,mi történt az elmúlt években és mi történt,vagy nem történt az előzőekben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!