Még a sündisznó is elnézést kér

2016. január 27. 21:44

A kormány emberei jól ismerték az igazságszolgáltatás malmainak lassú őrlését, pontosan tudták, hogy évek is elmúlnak, mire kiderül, a vádak többségének nem volt semmi alapja.

2016. január 27. 21:44
Somfai Péter

Az esetek többségében maguk a vádlók is sejthették, hogy a feljelentések mögött politikai szándékok húzódnak meg, amikor az elszámoltatással megbízottak megrendelésére bilincset tetettek a kipécézettek kezére. A kormány emberei jól ismerték az igazságszolgáltatás malmainak lassú őrlését, pontosan tudták, hogy évek is elmúlnak, mire kiderül, a vádak többségének nem volt semmi alapja.

Hogy családok életét tették ezzel tönkre? Hogy politikusok karrierjét törték derékba? Pontosan ezt akarta Fidesz. Molnár Gyula, Szilvásy György, Hunvald György, Hagyó Miklós… Lassan hat esztendő is elmúlt már, mire megszülettek - igaz, még csak első fokon -, az első felmentő ítéletek, mert évekkel hosszabbítja meg az eljárásokat az akták tologatása az ország egyik feléből a másikba.” 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!