A Fidesz elkötelezetten korrupcióellenes

2015. december 09. 14:43

Kedvező hatású intézkedéseket hoztunk az áfa- és adócsalások visszaszorítása érdekében, emellett az online pénztárgépek bevezetése is nagymértékben hozzájárult a feketegazdaság visszaszorításához.

2015. december 09. 14:43
Fidesz-frakció

A Fidesz elkötelezett a korrupció elleni harcban. A polgári kormány célja a közpénzekkel való felelős gazdálkodás, ezért Európa legszigorúbb közbeszerzési törvényét alkottuk meg és ezt a célt szolgálják az új párt- és kampányfinanszírozási törvény és az egyes vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségekről szóló törvény módosításai is. Kedvező hatású intézkedéseket hoztunk az áfa- és adócsalások visszaszorítása érdekében, emellett az elektronikus közúti áruforgalom-ellenőrző rendszer és az online pénztárgépek bevezetése is nagymértékben hozzájárult a feketegazdaság visszaszorításához.

Mára magunk mögött hagytuk a 2002 és 2010 közötti időszakot, amikor Európa legkorruptabb kormányzása működött. A Gyurcsány-Bajnai-kormány volt minden idők legkorruptabb kormánya azoknak a szocialistáknak a támogatásával, akik most a leghangosabbak korrupciós ügyekben. A baloldal kormányzása alatt gátlástalanul talicskázta ki a közpénzeket és osztotta saját magának. Gyurcsány Ferenc költségvetési trükkök százairól beszélt és maga is beismerte, hogy »hazudtunk reggel, éjjel meg este«.

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anti Komcsi
2015. december 10. 21:46
Elég szégyen, hogy a maffiabaloldal korrupciós botrányai után, a Fidesznek kell a korrupciót is megszüntetni. Mint ahogy az országot is újjáépíteni a liberálbolsevik szemétdombból, amit ránk hagytak.
Rézmál
2015. december 10. 14:46
Ezért igazán nem volt érdemes a Mandineren szemlézni
egyetmondok
2015. december 10. 09:11
Jaj,legalább hallgatnának.
Ellensúly
2015. december 10. 00:32
Azért ehhez a sajtóközleményhez igen vastag arcbőr kellett. Az nem mentség, hogy a szoclib kormányok nálatok is sokkal rosszabbak és sokkal pofátlanabbak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!