Révész Máriusz: Éhező gyerekek mindenütt vannak

2015. november 05. 11:02

A világon mindenütt, így Magyarországon is vannak éhező gyerekek – mondta Révész Máriusz, a Fidesz országgyűlési képviselője az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

2015. november 05. 11:02

Hétfőn az Országgyűlés népjóléti bizottságának többsége leszavazta azt a határozati javaslatot, amely a gyermekéhezés felszámolásáról szólt. Fideszes képviselő is aláírta, a KDNP viszont nem. A KDNP–s Harrach Péter vezette bizottság leszavazta a javaslatot. A gyermekéhezés felszámolását célzó Nemzeti Minimum program tárgysorozatba vételét azért nem szavazta meg a Kereszténydemokrata Néppárt mert úgy gondolták, hogy ezzel baloldali kampányt támogatnának.

Révész Máriusz, a Fidesz országgyűlési képviselője szerint is nyilvánvaló, hogy a bizottsági ülésen az ellenzéki pártok politikai kampányt folytattak. Révész a beszélgetésben rámutatott, hogy más a nélkülözés és az éhezés fogalma. Szerinte kijelenthetjük, hogy ma Magyarországon aki hétköznap óvodába vagy iskolába jár az biztosan nem éhezik: az állam napi háromszori étkeztetést biztosít nekik. A képviselő ugyanakkor kiemelte, hogy éhező gyerekek a világ minden országában, így Magyarországon is vannak.  

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vlagyimir Iljics
2015. november 06. 00:52
Szerintem Svájcban NINCS éhező gyerek, ahogy nincs Svédországban, Norvégiában, Ausztriában sem, a kisebb gazdag európai országokban biztos, hogy nincs éhező gyerek, maximum vannak nélkülöző családok, szociális otthonban élők, illetve menekültek, viszonylag rosszul élő bevándorlók (aki vagy alkalmi munkából és vagy segélyből élnek); azonban szeretnék én úgy "nyomorogni", ahogy azok ezekben az országokban nyomorognak... 6-800 euró/per fő összegből nélkülöznek szegénykék... abból minden napra jut a gyerekeknek kaja bőven... és ezt a csak a hülye nem tudja... Ja? Hogy egy agy nélkül vegetáló, egybites egysejtű orbáncseléd mondta... persze hogy nem tudja, persze hogy hülye szegény, mint a segg.... (hatalmas gazdag országokban nyilván már van valamennyi éhező gyerek a nagy számok törvénye alapján, pl Kanada, Németország, USA stb aztán Olaszország, Spanyolország és Franciaország bár nagyok de már nem gazdagok sajnos manapság túlzottan, ezekben bizony van nyomor sok helyen, nem is kis nyomor.... :( ) Azonban tök mindegy mit zagyvált össze az a barom, a lényeg egy: KIMONDTA HOGY VAN GYEREKÉHEZÉS MAGYARORSZÁGON. Hiszen azt mondta, minden országban van gyerekéhezés, ergo Magyarországon is van gyerekéhezés. Tehát ellentmondott, kenyéradó gazdija és rablóbandája hivatalos álláspontjának, miszerint Magyarországon nincs gyerekéhezés. Szóval viktátorka és máriuszka, most akkor döntsétek el gyorsan lécci lécci lécci, legyetek már olyan bátyáim, hogy most akkor melyik a helyes válasz, mert itt állunk mimagyarok tanácstalanul, nem tudjuk hogy most akkor mi is van, van vagy nincs? Hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. november 05. 23:54
Révész Máriusz: Éhező gyerekek mindenütt vannak tehát pont leszarom. Miért nem nyalnak segget a kis szarjankók?
Vezetéknév Utónév
2015. november 05. 18:19
Badarságokat beszélő politikus is van mindenhol, de nálunk mintha aránytalanul nagy lenne belőlük a kínálat.
pemete jakab
2015. november 05. 17:13
"Révész Máriusz: Éhező gyerekek mindenütt vannak" Meg minősíthetetlen politikusok is. (Bár azért becsüljük meg a Fideszt, mert ahogy egyik kormány sem tett különösebben a szegénység felszámolásáért, ők legalább arrogánsan ki is mondják. Micsoda tiszta jellemek, a szimpatizánsaikkal együtt!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!