A Fidesz szerint az LMP rendre a posztkommunisták oldalára áll

2015. november 03. 17:51

Schiffer András sokadszor is benyújtotta az aktanyilvánosságot biztosító javaslatát, amelyet a kormánypártok az eddigiekhez hasonlóan újra leszavaztak. Az LMP társelnöke erre úgy reagált: a kormánypártoknak nem érdeke, hogy a társadalom tisztán lásson. A Fidesz szerint viszont épp az LMP az, amelyik rendre a posztkommunisták oldalára áll a magyar családok helyett.

2015. november 03. 17:51

A Fidesz szerint az LMP az, amely rendre „a posztkommunisták, a szocialisták és gyurcsányisták oldalára áll a magyar családok helyett”, míg a nagyobbik kormánypárt az elmúlt öt évben azért dolgozott, hogy befejeződjön a rendszerváltás, „lezáruljon a posztkommunisták és liberálisok korszaka”. A Fidesz kedden közleményben reagált az LMP társelnöke, Schiffer András szavaira, aki aktanyilvánosságot biztosító javaslatuk sokadik elutasítása után azt mondta: a kormánypártoknak nem érdeke, hogy a társadalom tisztán lásson abban, a kommunista állambiztonság hogyan befolyásolta a politikai, gazdasági rendszerváltást, a volt pártállami személyek hogyan járultak hozzá az állam „szétlopásához”, mesés meggazdagodásokhoz. 

A Fidesz válaszul azt közölte: az elmúlt öt évben azért dolgoztak, hogy végre polgári berendezkedés legyen Magyarországon, „befejezzük a rendszerváltást, lezárjuk a posztkommunisták és liberálisok korszakát, akik minden idők legkorruptabb és kudarcokkal teli kormányzását követték el”. Szerintük a gazdasági, a pénzügyi, a jogi, a társadalmi reformok mind a polgári berendezkedést szolgálják, és a reformok működnek. „A rendszerváltást befejeztük, Magyarországot megmentettük a gazdasági összeomlástól, egyre többen dolgoznak, erősödött a rend, a szociális biztonság, megszüntettük a kommunista vezetők előjogait, kárpótoltuk a még élő áldozatokat, visszaszereztük a nemzeti önrendelkezést és számos, a baloldal által elherdált nemzeti vagyont” – értékeltek.     

Mint írták, Magyarország annak ellenére érte el ezt az eredményt, hogy az olyan új pártok, akik korábban „szebb jövőt” hirdettek és azt ígérték, „lehet más a politika”, mégis rendre a posztkommunisták, a szocialisták és gyurcsányisták oldalára állnak a magyar családok helyett.

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makutsi
2015. november 06. 12:34
Nem ártana tudni, miért szavazzák le ezt a törvényt a kormánypártok. talán lehetne már felnőttként beszélni velünk. Nekem is az az érzésem, hogy egy ilyen nyilvánosságra-hozatal nem érné el a célját, azonknak a malmára hajtaná a vizet, akiknek annak idején hozzáférésük volt az iratokhoz, sokat kiemeltek belőlük, esetleg hozzá is tettek. De meg kéne indokolni, miért szavazzák le, akkor nem lehetne már tizeszer is ezt meglovagolni.
csuka
2015. november 04. 10:25
A FIDESZ rendre a KORRUPCIÓ oldalára áll. http://alfahir.hu/balaton_parti_parti_avagy_ujabb_fideszes_mutyi CSAK A FIDESZ ! CSAK A FIDESZ(DSZ)! CSAK A FIDESZ(DSZ) MAFFIA ! CSAK A FIDESZ(DSZ) HAZAÁRULÓ MAFFIA !
kurbitalis
2015. november 04. 08:03
Az USA nagykövetsége által gründolt, ultraliberális, farizeus formáció nem "odaáll", hanem a megszületése óta ott van! Bajnai, Gyurcsány, Schiffer (S)zoros barátságban indultak, ugyanarról a tőről fakadnak a pártjaik is. Nagyon tetszett Kövér, amikor mint vendégelőadó Schiffert "barátságosan hátbaveregette, aztán felemelte és leporolta"
becike4
2015. november 03. 23:57
A sötét múltjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!