Szír menedékkérők: A magyar rendőrök rosszabbak, mint az Iszlám Állam terroristái

2015. szeptember 07. 16:59

A legolvasottabb horvát napilap által megszólaltatott, saját bevallásuk szerint szír migránsok szerint szavakkal leírhatatlan borzalmak történtek velük Magyarországon. Azt állították, hogy a magyar rendőrök verték és három napig éheztették őket, valamint molesztálták asszonyaikat.

2015. szeptember 07. 16:59

A legolvasottabb horvát napilap, a Večernji list A magyar rendőrök rosszabbak, mint a terroristák címmel közölt írást hétfőn. Hassan Haidar Diab újságíró, a lap munkatársa Ausztriában három menekültet is megszólaltatott.

Egy 25 éves szír férfi szerint a Iszlám Állam terroristái kíméletesebbek voltak a magyar rendőröknél. Egy másik szír férfi azt állította, hogy szavakkal leírhatatlan „borzalom” volt, amit Magyarországon átéltek. Állítása szerint a magyarok egy román határ melletti börtönbe zárták őket, három napig nem kaptak enni, ha valamit kérni mertek, gumibotokkal ütötték őket, és hozzányúltak asszonyaikhoz.

Egy harmadik, magát szír menekültnek valló férfi arról számolt be, hogy a rendőrök megpofozták és leköpték őket.

Összesen 262 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galahad
2015. szeptember 09. 21:43
"Ha Jordánia ami egy messze nem európai potenciállal rendelkező ország képes a lakossága 10%-át kitevő menekülttel megbírkózni, akkor Európában is elfér legalább 50 millió menekült." Nem képes megbirkózni vele, de ez nem tűnik fel senkinek. Ugyanis akármennyi szír odamehet, csak annyi történik, mintha annyival többet szültek volna a jordán asszonyok - muszlim arab így is, úgy is mindenki.
Morgen
2015. szeptember 08. 21:25
A,ja! Még azoknál is rosszabbak, akik pénzelik ezt az egész felfordulást?
12345
2015. szeptember 08. 10:48
Akkor menjenek mind vissza Szíriába. Mi leszünk a legboldogabbak.
Arma Gedeon
2015. szeptember 08. 10:18
Remélem, az EU hisz ezeknek és megvonja biztonságos ország státuszunkat! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!