Morvai Toroczkai levelét ismertette az Európai Parlamentben

2015. szeptember 15. 13:38

Ásotthalom polgármestere arról írt, hogy mit érezhet egy törvénytisztelő polgár, aki szembe találja találja magát az utat lezáró migránsokkal. Morvai mikrofonját kikapcsolták.

2015. szeptember 15. 13:38

Morvai Krisztina, a Jobbik EP-képviselője Toroczkai László ásotthalmi polgármester nyílt levelét ismertette az Európai Parlament ülésén. Ebben Toroczkai arról írt, mit érezhet egy törvénytisztelő állampolgár, amikor az általa csürhének és betolakodóknak nevezett tiltakozó migránsok útlezárásába botlik. Morvai mikrofonját felszólalása befejezése előtt kikapcsolták.

Az EP-képviselő arra is felhívta az uniós politikusok figyelmét, hogy nem csak a a bevándorlóknak, hanem a tagállamok polgárainak is vannak emberi jogai, a kettő pedig ütközhet.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ancilla
2015. szeptember 16. 09:57
Éljen a demokrácia :S
várúr
2015. szeptember 15. 22:24
"Morvai mikrofonját kikapcsolták..." Valódi európai ötlet. Ostoba, gyerekes, szembe megy az állandóan lihegett demokráciával. Cenzúra a javából. És ezek akarnak kioktatni minket.
Csakcsöndben
2015. szeptember 15. 21:39
A mikrofont akkor szokták kikapcsolni, ha lejár a hozzászólásra való ideje. Ez itt valószínű nem is hozzászólás lett volna elvileg, hanem egyperces kérdés, vagyis egy perce volt Morvainak, hogy feltegyen egy kérdést, ami után lekapcsolták.
kurbitalis
2015. szeptember 15. 20:56
Utálom Morvait, de hogy lekapcsolták a mikrofonját, tipikus liberálfasiszta diktátor tempó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!