Pert vesztett a Fidesz a Magyar Helsinki Bizottsággal szemben

2015. június 30. 13:21

A Népszabadságban és a Magyar Nemzetben, valamint a www.fidesz.hu portálon közzé tett nyílt levél útján kell elnézést kérnie Hoppál Péternek és a Fidesznek azért, mert 2013 nyarán azt állították, hogy civil szervezetek – köztük a Magyar Helsinki Bizottság – amerikai megrendelésre támadják a magyar kormányt, a Fideszt és a miniszterelnököt.

2015. június 30. 13:21

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete alapján a Fidesznek és Hoppál Péternek a Népszabadságban és a Magyar Nemzetben, valamint a www.fidesz.hu portálon közzé tett nyílt levél útján kell kifejeznie sajnálkozását amiatt, hogy valótlan tényeket állítva megsértette a Magyar Helsinki Bizottság jóhírnevét.

2013 nyarán az akkori szóvivő azt állította, hogy „álcivil szervezetek” – köztük a Magyar Helsinki Bizottság – egy amerikai „spekuláns kör” megrendelésre támadják a magyar kormányt, a Fideszt és a miniszterelnököt. Hoppál „fizetett statisztáknak” nevezte a civileket, akiket dollármilliókért tartanak ki.

(Közlemény)

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2015. június 30. 22:09
http://www.atv.hu/belfold/20150608-helyreigazitas Pert vesztett, pert vesztett... az még nem jelenti azt, hogy nincs igaza. Elvégre Biszku Bélát nem sikerült elítéltetni. Ez azt jelentené, hogy nem tömeggyilkos? Dehogynem! Tömeggyilkos!
kitiltott
2015. június 30. 21:01
holnaptól mehetünk büntetlenül kétfarkú kutyás bevándorlóbarát ellen plakátokat tépni és lefesteni ... jöttök ti tis?
Tűz csiholója
2015. június 30. 20:46
Hoppál tényleg rosszul nyalatkozott. A "Helsingőri Bizottmány" az tényleg NEM "álcivil"szervezet, hanem NEM LÉTEZŐ SZERVEZET, egy tagja van. Van bejegyzési iktatószáma is. Ezeket sürgősen fel kell számolni.
Tűz csiholója
2015. június 30. 20:43
Ezeket a TASSZ homlapja részletezi mindig, csak tudnám, hoghy ezekkel a szakvizsga nélküli , épp hogy abszolutóriumot szörzött zsidópénzű júdáskákkal szemben KI AZ A BAROM A FIDESZBŐL, aki pört veszít??! KUBATOV, írd alá a megbízásomat, meghatalmazásomat. De anélköl is ez forgott a fejemben fevruár körül, hogy a TASZ törlése iránt eljárást indítok, a szügyészségen keresztül, de amelyik szügyész retirál, azt felkoncolom. Hallod, Keresztes? A törvényességi kérelem felszerelve a törvénykezési szünet végére a Főv. Főügyészségen lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!