Varga: Vida marad a székében

2015. május 18. 08:03

A nemzetgazdasági miniszter szerint Vida Ildikó széke nincs veszélyben, a kitiltási ügy pedig nem volt megalapozott.

2015. május 18. 08:03

A nemzetgazdasági miniszter szerint nem tervezik a Vida Ildikó NAV-vezető leváltását. Varga Mihály elmondta: azért nyújtották be korán a költségvetést, hogy a 2016-os költségvetésre mindenkinek legyen ideje felkészülni. A miniszter szerint ahogy a törvények, úgy az adók sincsenek kőbe vésve, ezért nem kell amiatt aggódni, hogy a kormány most esetleg nem tartja be korábbi ígéreteit – hiszen a későbbiekben ezeket felülvizsgálhatják majd.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Maddox
2015. május 18. 12:58
Egy ilyen senki a sorozatos lebőgései után még mindig a székében marad? Ezt nem értem. Tolmácsot szeretnék kérni.
Brókerkormány
2015. május 18. 12:43
Varga: Vida marad a székében Ez csak természetes, hiszen egy becsületes cigányasszony Hát nem megállapitotta magáról egy hétvége alatt hogy nem korrupt?:)
Tintamin
2015. május 18. 12:22
Egyébként nem tökmindegy, hogy Simicska vagy Orbán csicskája ül abban a székben? A lényeg: ha tejelsz Viktornak és az állami maffiának, nem megy rád a NAV. Ennyi.
Brókerkormány
2015. május 18. 11:49
Varga: Vida marad a székében Azt csak a közelben állók hallották amikor kamerán kívül hozzátette Varga: Páros lábbal akartuk kivágni a cigán luvnyát, Simicska emberét, de túl sokat tud rólunk Azt mondta, hogy akkor kitálal a Questor ügyről és a többi fideszes korrupcióról és akkor azonnal megyünk a levesbe De így hogy marad, még kitudjuk húzni egy darabig Addig is FOLYTATJUK!!!!!!!!!!!! a lopárt, rablást, a középkorból átvett modernkori HŰBÉRES rendszer építését, a keményen dolgozó kisemberek kifosztását, a KKV-k sanyargatását, a kisgazdák földhöz jutásának megakadályozását, helyettük a legnagyobb magyar uzsorásnak, (C lázár > csányi), nyergesnek, leisztingernek, antallfynak, a gázszerelőnek és a többi fideszes újnemesnek adunk ezer hektátokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!