Lett vita a halálbüntetésről

2015. május 10. 15:50

Orbán Viktor elérte, amit akart: van vita a halálbüntetésről. A legtöbben mondjuk inkább ellene vannak.

2015. május 10. 15:50

José Manuel Barroso szerint az európai civilizáció része, hogy nincs halálbüntetés; Pokorni Zoltán Fidesz-alelnök szerint barbár dolog a halálbüntetés,; Tóbiás József MSZP-elnök szerint nem lehet kérdés a visszaállítása; Gyurcsány Ferencet pedig Erdő Péter bíboros véleménye érdekelné. Nem értett egyet korábban a halálbüntetéssel a KDNP-s Rétvári Bence sem. A halálbüntetés visszaállításával nyilvánosan eddig például Török Gábor politológus, Schobert Norbert fitneszguru és Vona Gábor, a Jobbik elnöke állt ki, utóbbi azonban azt is megjegyezte, hogy Orbán szerinte hiteltelen ebben a kérdésben.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fidesz-MSZP bolsevik testvériség
2015. május 11. 10:16
Az egész EU-s politikai garnitúra, no meg a "magyar"országi politikusi réteg + a gazdasági főszereplők félnek visszavezetni a halálbüntetést, mert veük telnének meg a siralomházak. Hazaárulás, hűtlenség, népírtás, emberiesség elleni bűnök, összeesküvés... stb.
vigyor
2015. május 11. 08:11
....ahhhh, szóval ismét a párt finanszírozott politikusok véleménye a többség.
MZ/X
2015. május 11. 08:04
Már megint csak a gyilkosok jogait védi a sok elmebeteg, de egy percre sem gondolnak az ÁLDOZATOKRA! Az ő életük nem volt fontos, nekik nem voltak jogaik, nekik nem voltak álmaik, szeretteik... Tetves banda!
Brigadéros
2015. május 10. 22:52
A halálbüntetés tilalmáról emberek döntöttek. Miért ne dönthetnének az emberek a visszaállításáról???! Meg tudná ezt valaki magyarázni??! (Én nem gondolom, hogy Isten létezik, ezért nem gondolom azt sem, hogy bármit megtilthatna...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!