Orbán amerikai lobbistája is felszólal a Századvég diplomáciai konferenciáján

2015. március 02. 12:58

A nyilvános külkapcsolatokról tart konferenciát szerdán a Századvég. A rendezvényen felszólal többek között Szemerkényi Réka frissen kinevezett washingtoni nagykövet és Connie Mack IV lobbista, korábbi republikánus képviselő, aki a magyar kormánynak lobbizik az Egyesült Államokban.

2015. március 02. 12:58

Public diplomacy Magyarországon – új utakon a külkapcsolatok terén” címmel tart konferenciát csütörtökön a Századvég a Károlyi-Csekonics rezidenciában. 

A konferencián a bevezető előadások után az állami szereplők és a nyilvános diplomácia kapcsolatáról, valamint a kreatív iparágak, kultúra és művészetek, gépgyártás, mint esetleges kitörési pontok szerepéről lesz szó.

A rendezvényen köszöntőt mond Lánczi András, a Századvég elnöke, és felszólal többek között Szabó László külügyminiszterhelyettes, Szemerkényi Réka washingtoni magyar nagykövet, és Connie Mack IV, lobbista, korábbi republikánus képviselő is, aki a magyar kormánynak lobbizik az Egyesült Államokban.

A kerekasztal-beszélgetéseken részt vesz mások mellett Andy Wajna is, illetve a Szépművészetit igazgató Baán László, és Hammerstein Judit, a Balassi Intézet főigazgatója.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antigoné
2015. március 02. 15:37
Ha John McCain-t hívták volna meg, ez lenne a legkorrektebb konferencia, ugye, Laurence?
Viz Elek
2015. március 02. 14:04
Az amerikai elnök külpolitikai irányítói olyan fajsúlyú emberek többnyire mint Kisinger, Brzezinski, akik egyetemi oktató és tanár tanácsadókkal vették körül magukat, hogy támogassák az amcsi diplomáciát. A mi miniszterelnökünk /hogy az isten tartsa még sokáig hivatalában/ akkora zseni, hogy neki elég egy Szijártó Petike és annak futsalos tanácsadói.Magyarország jobban teljesít!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!