„Hazaárulók!!!”, „Ébredj, Viharsarok!” – Ismét összeplakátolták a békéscsabai Fidesz-irodát

2015. március 21. 01:25

Tiltakozó feliratokkal ragasztották tele a Fidesz békéscsabai irodájának kirakatát. A szervezők elmondása szerint a rendőrség megérkezése vetett véget az akciójuknak.

2015. március 21. 01:25

Pénteken este tiltakozók ismét különféle feliratokkal ragasztották tele a békéscsabai Fidesz-iroda kirakatát – az akcióról az egyik szervező, Hrabovszki-Megay Oktávia közölt képes beszámolót a Facebookon. A Hrabovszki-Megay által flashmobnak nevezett megmozdulásnak a rendőrök vetettek véget, akik az aktivista szerint a kiragasztott papírokat is eltávolították.

Március 15-én egy csoport hasonló feliratokat ragasztott ki ugyanitt, akkor a Fidesz szerint az elkövetők között szerepelt Körömi János, az Együtt választókerületi elnöke is. Vantara Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője elítélte a vasárnap történteket, míg Körömi azt írta közleményében, hogy az ország illiberális elnyomásban él, és nincs miért szégyenkeznie.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anti Komcsi
2015. március 21. 19:32
Ezek a primitív bunkók akarnak kormányra kerülni?
cutcopy
2015. március 21. 17:25
Azért ezt a hazaárulózást remekül időzítették az S&P felminősítéssel ezek a balfékek..
péterx
2015. március 21. 15:31
1. A cél soha nem szentesíti az eszközt . 2. Olyan ez a"tiltakozás"-sorozat mint az állandóan szóló sziréna : a végén senkit nem érdekel , hiába vijjog , megszokják...
Sertés Ákos
2015. március 21. 12:24
regisztrátor [Hozzászóló kiszűrése] 2015. március 21. 09:06 @Vitez Rezsi Erik "Na ezért most feljelentelek:" Egyúttal jelentsd fel Petőfit, Kossuth-ot, Batthyányt is Ők is a fenálló államrend erőzakos megdöntésében jeleskedtek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!