Bitó gyűjtött pénzt a vasárnapi ellenzéki tüntetésre

2015. március 16. 12:43

Bitó László az ATV-ben a vasárnapi ellenzéki tüntetés támogatásszervezőjeként pozicionálta magát. Azt is elmondta, hogy mi a célja valójában a vasárnapi zárva tartásnak.

2015. március 16. 12:43

A korrupcióellenes tüntetés sokkal többe fog kerülni – mondta. Bitó hozzátette: vannak költségek, amit előre kell kifizetni, szóval gyűjteni kell.

Bitó szerint egyébként az a célja a vasárnapi zárva tartásnak, hogy kiszorítsák a vallásos zsidókat a kereskedelemből.

Kifejtette: a vasárnapi zárva tartás a KDNP erőpróbája, ugyanis a pártnak fő célja valójában az abortusz betiltása.

Itt sokkal több van a háttérben, az a baj velünk, hogy mi mindig csak reagálunk és sose vagyunk proaktívak” – panaszkodott Bitó.

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2015. március 17. 16:37
„Alvy Singer: Dehogy vagyok paranoiás! Nem tehetek róla, hogy az ilyesmit meghallom! Nemrég együtt ebédeltem néhány sráccal az NBC-től. Leettem magam, és szóltam a pincérnek, hogy hozzon nekem valami oldószert. Mire Tom Cristy odasúgta a pincérnek, hogy biboldószert hozzon, érted?! Nem oldószert, biboldót! Nem oldó, biboldó! Most fölfogtad? Rob: Idefigyelj, Max, én őszintén mondom neked, hogy… Alvy Singer: Nagyon kérlek, hogy ne hívj engem Maxnak! Rob: Miért, szerintem ezt a nevet neked találták ki! Alvy Singer: Azért, mert nem… Rob: Szóval, Max, ne keress mindenben összeesküvést, jó? Alvy Singer: Na jó, tessék, ezt hallgasd meg! Voltam a lemezboltban, tudod, van ott az olyan szőke, Elvis-frizurás eladó, az a derék nagy barom! Bemegyek, meglát, és azt mondja, ja igen, nálunk ezen a héten Wagner-vásár van! Wagner, Max! Wagner! Érted?! Na jó, én tudom, hogy miért mondta ezt olyan jelentőségteljesen, hogy Wagner.” Íme, Woody Allen halhatatlan párbeszéde az Annie Hallból
pollip
2015. március 17. 10:17
A pénzgyűjtéssel egyre hamarabb fog végezni, tekintve a csökkenő létszámot a tüntetéseken. kevesebb emberhez kevesebb pénz kell. Ha takarékoskodni akar, akkor azt lehetne csinálni, hogy a pénzt beszedi, a tüntetést meg lefújja:-)))
catalina9
2015. március 17. 10:11
Naftali Kraus 1932-ben született Budapesten modern- ortodox zsidó szülők első fiaként. Zsidó iskolában („Tajrász Emesz”), majd a Szálasi-gettóban és a felszabadulás után jesívákban nevelkedett. ....Feleségemnek megtetszett egy csomó olcsó rongy, főleg kötöttáru, minden méretben. Jávor Lászlóról még kiderült, hogy jól ismerte apát a Teleki térről, még a hanghordozásuk is hasonlított. - Én egy minjen-man vagyok - közölte velem, és felsorolt néhány közeli zsinagógát, ahova rendszeresen eljárt hétköznap. - És szombaton? - kérdeztem. - SZOMBATON nem, mert akkor megy a legjobban az ÜZLET…. Ímeg egy kiszorított! Olvasson Bitó Elvtárs!!!
formaegy
2015. március 17. 08:42
"Bitó szerint egyébként az a célja a vasárnapi zárva tartásnak, hogy kiszorítsák a vallásos zsidókat a kereskedelemből." Bár úgy lenne! 2015. febr. 16. Franciaország - "Netanjahu izraeli miniszterelnök az európai zsidókat ismét Izraelbe hívta..." Miért nem hallgattok a vezetőtökre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!