Dedikálj bankjegyet a korrupció ellen!

2015. február 25. 10:31

A parlamentben próbált pénzt gyűjteni a Transparency International Magyarország, a korrupció ellen küzdő civil szervezet. Nézze meg, hogyan reagáltak a politikusok.

2015. február 25. 10:31

Dedikálj egy bankjegyet! kampánya keretében pénzt gyűjtött a magyar parlamentben a Transparency International Magyarország (TI), akik tapasztalataikról videón számoltak be honlapjukon.

Mindenki maga döntheti el, hogy mire ad pénzt. Adhat például, új oktatási programjukra, a politikusok vagyonbevallásának ellenőrzésére, jogsegély szolgálatuk fejlesztésére, vagy arra, hogy kiszámolják, pontosan mekkora kárt okoz Magyarországnak a már intézményesült korrupció. Persze bármilyen más fontosnak tartott célt is megjelölhet az adakozó. A saját üzenetet mindenki ráírhatja a bankjegyre, amit a szervezet tagjainak ad.

Németh Szilárd rezsibiztos nagyon fontosnak tartja a TI munkáját, de csak 5 másodpercet tudott rájuk szánni.

Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető, aki éppen más témában tartott sajtótájékoztatót, megdöbbent arccal vette tudomásul, hogy adakozásra kérik. A politikus pénzt egyelőre nem ad, de azt mondta, hogy ez a szervezeten múlik:  „ha a TI adományozóit megismerhetem, és azok között olyan szervezetek vannak, akik az én számomra is elfogadhatók, akkor igen” – nyilatkozta a politikus. 
 
A jobbikos Mirkóczki Ádám pedig a feleségével együtt dönti el, hogy belefér-e a családi költségvetésbe az adakozás.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. február 25. 16:49
Forradalom esetén Rogán Lázárral és Szíjjártóval egy lámpavason lógna....
atila68
2015. február 25. 14:35
Én kérek elnézést a személyeskedésért de ez, hogy; zokni zoknibb legzoknibb zokni67 ? Annyira szomorú.
kjkj945
2015. február 25. 14:24
Ez pénzrongálás!! Miért nem sittelik le őket?
Kiscsillag
2015. február 25. 13:47
Milyen korrupció? Mit keres a MAGYAR parlamentben egy Soros csicska, felforgató, magyar ellenes szervezet/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!